No.AmazingHope.net (På hjemmesiden) No.AmazingHope.net

Disaster kommer når Gud vil riste bakken!

Profetene i Bibelen og i dag

405_blizi_se_katastrofa_kdy_buh_zatrese_zemi.jpg

Disaster kommer når Gud vil riste bakken!

Oppdatert: 18.02.2013
Lagt til: 02.04.2011
Visninger: 330554x
Emner: Profetene i Bibelen og i dag
PrintTisk

Bibelen advarer tydelig at en av de siste tegn før Jesus kommer Kristus er at Gud ryster vårt land. I dag, mest til andre komme allerede fylt, eller fyller. Frekvensen av kriminalitet og opprør mot Gud når sitt klimaks. Dramatisk økende antall naturkatastrofer - jordskjelv, tsunamier, flom og vulkanutbrudd, advarte om at den nærmer seg oppfyllelsen av dette tegnet. De hyppige lokale katastrofer å advare oss hva som vil skje over hele verden og bringe oss har det tilbake til den sanne Gud Israel.

Joel 2,12 - Og så selv nå, sier Herren, tilbake til meg av hele ditt hjerte, med faste, gråt og sorg! Rive deres hjerter, ikke sine dekk til Herren din Gud, tilbake, er fortsatt nådig og barmhjertig, ekstremt tålmodig, veldig snill og som avstår fra det onde.

1 Bibelen vers taler om den kommende katastrofen

Andre Utdrag fra den profetiske skrifter av EG White

3 varselsignalet for trofaste mennesker

Jesaja 13,11-13 - straffe verden for sine forbrytelser, alle skurkene for sin synd. Med stolthet kokte skjorta så vil jeg forbruke, hensynsløs bedrøve hybris. Årsak at personen vil sjeldnere enn gull vil gull ofirsk dødelige. Dette er fordi de riste declaim himmelen og jorden beveger seg i grunnmuren Herren, hærskarenes Gud i dag, da hans vrede flammer opp.

Jesaja 24,4-5 - Earth fades, sier verden fades utmattet, utarmet og kremen av nasjonen. Jorden er besudlet av dets innbyggere, når det gikk over lovene, og ignorerte bestemmelsene i den evige pakt. Det er fordi en forbannelse fortærer landet og dets folk Pyka, bor på jorden forsvinner, gjenstår bare noen få.

Jesaja 24,18-20 - åpne himmelens sluser, jorden skal ryste grunnmuren er: Jorden er å bryte, bryte opp, er landet kollapse, kollapset på gulvet rister, skjelver! Jorden er spinning, spinning som en beruset, som rister på hytta med storm. Hennes skyld på henne hardt hits, krasj, og har steget.

Luke 21,26-28 - Folk dør av skrekk i påvente av hva som vil komme til verden, fordi himmelens krefter skal rokkes. Så se Menneskesønnen komme i skyen med stor makt og herlighet. Når det hele starter å skje, oppreist og heve hodet fordi forløsning er nær! "

Mark 13,24-26 - "I dagene etter at trengselen, vil solen bli formørket og månen skal ikke gi lys, vil stjernene falle fra himmelen og himmelens krefter skal rokkes." Så se Menneskesønnen komme i skyene med stor makt og herlighet.

Joel 2,10 - Før dem jorden rister og himmelen skal skjelve, formørket solen og månen og stjernene glød forsvinner.

Joel 4,15-16 - Solen og månen blir formørket og stjernene gløden forsvinner. Herren skal brøle fra Sion, torden fra Jerusalem - Himmel og jord skal skjelve! Herren er en tilflukt for sitt folk, skal Israels barn skal styrkes.

Jesaja 26,20 - "Gå, mitt folk, til sitt rom, lukket døren skjul i det lille øyeblikket før det endrer sinne Se -.. Herren forlater sin bolig for å straffe de skyldige innbyggerne i landet Country avslører henne. utgyte blodet til å slutte å dekke over henne drept.

Sal 46,2-3 - Gud er vår tilflukt og styrke, hjelp i nød er fortsatt til stede. Derfor vi ikke bekymre deg, selv om landet ikke klarte og fjellene smuldrer i havet, selv om stormende brølende bølger og fjellene var smuldrer under angrep!

Andre Utdrag fra den profetiske skrifter Ellen G. White

Før Menneskesønnen er åpenbart til den himmelske skyer, vil alt i naturen rokkes. Lyn fra himmelen fusjonerer med brannen på bakken, og føre til fjell vil være som en ovn og helle elver av lava på landsbyer og byer. Den flytende massen vil flyte ned i vannet, forårsaker det kokende vannet vil løse ut stein og jord. Bør det være et stort jordskjelv, og mange mennesker mister livet. (7 syvendedags adventist Bible Commentary 946, 1907).

City of God får besøk av domstolene.

Det er nær den tiden da store byene vil få besøk av ildprøve. Om en liten stund å komme til denne byen en forferdelig sjokk. Uansett hvor stor og sterk vilje av deres bygninger, selv om et stort antall av brann enheter vil bli deployert, når Gud rører disse bygningene, i noen minutter eller timer, vil være i ruiner. Uhellige av denne verden for å bli feid kosten av ødeleggelse. Den katastrofer som rammer i dag for store bygninger og store deler av byer, viser Gud oss ​​hva som kommer til hele verden. - (7 Vitnesbyrd for menigheten 82, 83).

Jeg ble bedt om å sende inn en advarsel om at mange byer henført i overtredelser og synder blir ødelagt av høyt nivå jordskjelv, flom og brann. Verden vil bli advart om at det er Gud som har åpenbart sin autoritet. Den usynlige action tillater ødeleggelse og død. I ingen vei all den akkumulerte rikdom ... (MS 1935 1906)

De kommer uventet forferdelig katastrofe, og katastrofen vil følge etter hverandre. Hvis du adlyder Guds advarsler, hvis kirken vil komme tilbake til banen til lydighet, så tid brukt på jageren hånd. Hvis jeg går forføre folk, men også deres veier dispraise Guds bud, og proklamerte en annen løgn, sender Gud dem til den katastrofen som er vekket. (MS 1935 1906)

Lord ødelegge i det ene øyeblikket alle overtredere, og med alle nasjoner sammen. Det vil straffe byen og stedene hvor folk overgi seg til eierskap av sataniske krefter. Byene nasjonene vil bli behandlet fast, men ennå ikke besøkt den høyeste Gud, gjør ikke stemme, fordi de fortsatt finne noen sjeler som er atskilt fra vrangforestillinger av fienden, vil de omvende seg og slår, mens den andre sektoren vil bli opprettholdt helt frem til Guds vrede. (Evangelisering, 27, 1906)

Jeg så de vakre bygningene falt ned en stor ildkule, som er ødelagt i et øyeblikk. Jeg hørte noen si: «Vi visste at Guds domstolene kommet til jorden, men vi visste ikke at de kommer så fort." Noen engstelig røst svarte: «Du visste det Hvorfor har dere ikke fortelle oss Vi visste ikke.?." (9 Vitnesbyrd for menigheten i 1928, 1909).

Før mine øyne skiftet scene som gjorde meg ekstremt sterkt rørende. Fra vinduene i rommene, så jeg en forferdelig brann. Great Balls of Fire falt på taket og en brann forårsaket av disse ildkuler vokser i alle retninger. Brannen kunne ikke bli slukket. Alle faklet og mange steder ble fullstendig ødelagt. Det er ikke mulig å beskrive panikk frykten som tok besittelse av mennesker. (Letter 278, 1906)

Nær tid da store byene vil bli feid fra overflaten av jorden. Alle bør advares om at disse prøvelsene kommer. (Evangelisering, 29, 1910).

Da jeg var i Loma Linda i California, 16. april 1906, har vist meg et fantastisk bilde. I løpet av natten visjonen ble jeg stående på høyt terreng som jeg kunne se husene som ble knust av vinden som stokk. Store og små bygninger falt i bakken, var underholdning sentre, teatre, hoteller og hus knust av de rike og oppløst. Mange mennesker mistet livet og luften var fylt med skrik av skadde og livredd mennesker.

Engler mandat av Gud til å utføre denne ødeleggelsen, var involvert i arbeidet. En touch og bygninger så grundig bygget, der folk ser på som en klar fare for noen, plutselig ruinhaug. Ingen steder var sikkerheten. Det virket som Guds tålmodighet var utslitt og hadde kommet dommedag.

Selv om det jeg så var forferdelig, men hva med de relaterte rørte meg mest levende. Engel, som stod ved min side, sa han at Guds suverene regjering og hellighet i hans lov må være åpenbart for dem som iherdig nekter å adlyde Kongenes Konge. De som valgte å være vantro, må kalles nådig domstolene at det er mulig å bli vekket opp til å realisere sine syndige oppførsel. (9 Vitnesbyrd for menigheten 1992-1993)

Jeg ønsker deg Guds folk innså nærmer ødeleggelse av tusenvis av byer, som er nesten fullt ut forpliktet avgudsdyrkelse. - (Review and Herald, 9. 10nde 1903)

En storm er på vei, og vi må forberede seg på angrepet før Gud i omvendelse, tro på vår Herre Jesus Kristus. Herren vil oppstå å riste forferdelig land. Vi ser problemer på alle kanter. Tusenvis av skip drukne i dypet av havet. Marinestyrker stengt ned og vil bli ofret millioner av menneskeliv. Uventet, er at de ild, og ingen menneskelig innsats ikke i stand til å komme under kontroll. Den kuleste bygningen i verden vil bli ødelagt i flammene. Rail ulykker er fortsatt hyppig. Forvirring, katastrofer og dødsulykker forekommer uten advarsel på de viktigste transportårer. Enden er nær, når testen kommer til en avslutning. La oss søke Herren til de kan bli funnet, kaller på ham mens han er i nærheten! (Meldinger til unge 1989-1990, 1800)

Fortsatt ta tid å bor på jorden, fyller koppen hans synder, og så vekker Guds vrede, at så lenge napping. Landene i verden vil drikke en kopp ren sinne. (4 Vitnesbyrd for menigheten 363, 1863).

Denne overskridelsen har nådd sine grenser. Forvirring fyller verden, og snart folk vil overraske en stor redsel. Slutten er veldig nær. Vi, som kjenner sannheten, skal vi forberede seg på hva som snart vil komme til verden som en forferdelig overraskelse. (8 Vitnesbyrd for menigheten, 1904).

Kommer en tid da folk i deres arroganse og bedrag for å nå en slik høyde, at Herren ikke vil la dem gå, og de finner at Herren tålmodighet har sine grenser. (9 Vitnesbyrd for menigheten, 1909).

Det er en terskel hinsides som domstolene i Herrens kan ikke lenger utsettes. (Kinds og profetene, 275, 417, 1914).

Snart vil det bli store endringer i verden og tidligere hendelser vil falle raskt. (9 Vitnesbyrd for menigheten 11)

Det er viktig at dagens Guds folk helt ga sitt hjerte til Gud, fordi alle tings ende er nær. Guds folk å erobre ditt sinn og være lydhøre for Guds vilje, oppriktig ønsker å gjøre det Gud fortalte ham. Dette er - for å advare innbyggerne i byene før du kommer undergang. (Review and Herald, 25,1, 1912)

3 Faresignaler å rømme

Akkurat som ble beleiringen av Jerusalem, jødiske kristne, romerske hærer signal å løpe, så for oss å være på vakt når han tilegner en del av USAs makt til å håndheve loven om pavelige innvielse av hvile. Da er det på tide å forlate de store byene, til forberedende forlater de små i distriktene hjem i avsidesliggende områder mellom fjellene. (5 Vitnesbyrd for menigheten 464, 465, 1885)

Tidlig søndag loven vil bli håndhevet, og folk i innflytelsesrike posisjoner vil ha incentiver til en håndfull bestemt bevaring budet om Guds folk. (Release 4 Manuskript 278, 1909).

Når USA så langt til venstre i hjemmene sine, problemet søndag loven, protestantismen han ville nå pavemakten. (5 Vitnesbyrd for menigheten 712, 1889).

Den profetier i Åpenbaringen i det 13. kapittel sier at makten representert dyret med to horn kraft klær "land og dets folk" å tilbe pavedømmet, som i profetien representerer et udyr som en leopard. Overlegen kraft i profeti dyret med horn bekledning er i USA.

Prophecy avsluttet da USA vil håndheve søndag etterlevelsen, som Roma regnes som en spesiell anerkjennelse av deres suverenitet.

Nærmere forklaring på profetien dyrets er i kategorien - og profetene i Bibelen i dag.

Gå tilbake til Herren og tjene ham av hele ditt hjerte og et sinn!

Andre Samuel 12,20-25 - "Ikke vær redd," sa Samuel til dem. «Du må si noe vondt, men bare slå bort fra Herren, men tjener ham av hele mitt hjerte Ikke slå bort forfengelighet som ikke kan dra nytte eller lagre det -. Tross alt, det er forfengelighet Herren for hans store navn! hans folk forlater fordi de bestemte seg for å gjøre deg sitt folk. Også la meg ikke engang tenke på å synde mot Herren og slutte å be for deg. Jeg skal vise deg en god og direkte måte. Bare les Herren og tjener ham trofast med hele ditt hjerte. Se, hvor store ting gjort for deg. Men hvis du likevel være galt, vil du bli ødelagt av deres King. "

Joshua 23,14-16 - vit da hele mitt hjerte og sjel, at av alle de gode ordene du sa til Herren din Gud, og ikke en ikke vil svikte. Alle vil bli oppfylt - vil ikke svikte selv en av disse ordene. Men akkurat som du oppfyller alle gode ord som du sier Herren din Gud, således som Herren fører deg hver stygt ord til du nevyhubí av dette vakre landet som Herren din Gud har gitt. Hvis du bryter kontrakten, som vil være Herren din Gud, og gå bort og dyrke andre guder og tilber dem, vrede vrede mot deg, slik at dette vakre landet som ga deg raskt dø ut. "

Gjør deg klar, la oss omvende oss og søker Gud som aldri noen gang før. Veldig fort tiden kommer da Gud skal besøke med domstolene i denne verden.


Hvor neste? - Relatert til dette emnet

Nærmer retur av Jesus Kristus, gjør deg klar!

402_druhy_prichod_jezise_krista_2.jpg Mange har sikkert lagt merke til at med planeten vår er noe galt. I alle hører vi media rapporter om naturkatastrofer. Store jordskjelv, flom, vulkaner, branner, tung snø, orkaner og tornadoer ...
Lagt til: 25.03.2011
Visninger: 258877x

Satans siste bedrag, simulerer ankomsten av Jesu Kristi

423_napodobeni_prichodu_jezise_krista.jpg Alle Bibelens profetier blir oppfylt, og antyder at vår verden er på slutten av sin historie. Nåværende verdens hendelser viser at vi er i de siste dagene av denne verden og ...
Lagt til: 06.05.2011
Visninger: 371684x

Kristus advarer mot dommedag!

426_bozi_soud.jpg Den dagen for Kristi gjenkomst vil være den dagen for den internasjonale domstolen. Hellige Skriften sier:Jude 1:14-15 - I den syvende generasjonen fra Adam, Enoch, profeterte om dem, sa: "Se, Herren ...
Lagt til: 11.05.2011
Visninger: 200813x

Relaterte artikler fra kategorien - Profetene i Bibelen og i dag

Ring for Guds folk - studere profetiske Skriftene

419_studujte_prorocka_pisma.jpg Johannes 'åpenbaring 1:1-3 - Åpenbaringen av Jesus Kristus, som Gud har betrodd ham til å vise sine tjenere det snart må skje. Han viste det ved engel hans, sendte han sin ...
Lagt til: 04.05.2011
Visninger: 171919x

MP3 - Hvem er Antikrist? - Prof Dr. Walter Veith

301_antikrist_papezsky_system.jpg Lytt til dette foredraget professor. Dr. Walter Veith, som vil svare på spørsmålet som er Antikrist? Er det virkelig det pavelige systemet? ...
Lagt til: 28.12.2010
Visninger: 260296x

New Age - Messias Maitrea i profetiene

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg New Age-bevegelsen i de senere årene, vokser gradvis og umerkelig, og kommer i alle områder av våre liv. Bevegelsen vokste fort hemmelighet, men siden 1984, da han ble beordret til å ...
Lagt til: 30.11.2010
Visninger: 183315x

Bibelens profetier - Hvem er Antikrist? - Daniel kapittel 7

300_kdo_je_antikrist_papezsky_system.jpg I det andre kapittelet av Daniel Gud åpenbarte den grunnleggende profetiske syn. Bruker bildet av metall og stein figurer, som på slutten av trengselen.Golden hodet representert babylonske riket, brystet var en ...
Lagt til: 26.12.2010
Visninger: 387692x

Prophecy - New York 9 / 11 - WTC kollapse - 11 september 2001

288_dvojcata_wtc_utok_september_archiv.jpg Les dette interessant profeti. Ellen White så i sine visjoner for hva som skjer i New York den 11. september 2001? For oss er disse hendelsene fortsatt venter i framtiden? Les ...
Lagt til: 09.12.2010
Visninger: 268616x

No.AmazingHope.net - Disaster kommer når Gud vil riste bakken!