No.AmazingHope.net (På hjemmesiden) No.AmazingHope.net

End of the World i desember 2012, ankomst av Antikrist, hva om Bibelen?

End of the World 2012 profeti?

600_konec_sveta_2012.jpg

End of the World i desember 2012, ankomst av Antikrist, hva om Bibelen?

Lagt til: 09.12.2012
Visninger: 225154x
Emner: End of the World 2012 profeti?
PrintTisk

Nærmer mange forventet den datoen som beveger siste alle medier. Vi går til ulike e spørsmål om disse dataene. Dato 21 desember 2012, som Mayakalenderen ender. Vil apokalyptisk slutten av verden? Eller vil overgangen til den nye Age of Aquarius, re-vibrere til femte dimensjon? Vil rense planeten Jorden og den påfølgende overgang til æra av fred og velstand progressive? Eller vil den nye verdensorden gjenopprettet, i en alder av totalitarisme? Antikrist skal komme, og vil bli holdt den andre kommer Jesus Kristus? Vil strømbrudd vil være tre dager med mørke? Det er veldig interessant å se rundt på internett, hvor et bredt utvalg av informasjon om de ovennevnte data. Enhver teori som dato, er ustabil, endring og i stadig utvikling i stadig ny kunnskap. Jeg vil kalle det en kunnskap om evolusjon i 2012. Blant folk sprer frykt og panikk. For eksempel er i Russland sprer panikk fra slutten av verden, og han måtte gripe minister og parlamentet. Folk begynte det innløse mat på grunn av frykten for Apocalypse, bekymringer er også folk i fengsel. MEP'er oppfordret media til teorier om verdens ende invadere. Hvem står bak dette fenomenet, som fører folk til å rive panikk?

Planet Earth, slagmarken mellom godt og ondt

Bibelen forteller oss at vi har to verdensmakter. Gud, som representerer godhet, er en konstant uforanderlig, sa en gang at dette er sant for all evighet. Hva vi skrev i Hans Ord Bibelen er fylt med absolutt presisjon. På den annen side er det en fallen kjerub som trakk den tredje himmelsk hærskare i opprør mot Gud. Han ble kastet ned fra himmelen, tok de første mennesker til å synde, i opprør mot Guds lov. Han hevder at Guds lov er ugyldig og vil ikke trenge å beholde. Det er Satan, løgnens far, som representerer det onde. Det er ikke const, flyktige, som løs sand. På denne verden, kampen mellom det gode og det onde.

Når vi går tilbake til datoen for den 21 desember 2012, som regulerer mange profetere hendelser, når vi ser på det okkulte blodtørstige Maya-sivilisasjonen, hvilken side av dette arbeidet kommer fra? Jeg vil våge å si at alle disse teoriene om slutten av verden kommer fra en enkelt kilde, og fra opphavsmannen til løgnene av Satan. Allerede i begynnelsen Satan har brukt alle sine ferdigheter for å forføre Adam og Eva til å synde. Det fungerer også i dag med enda større innsats, som har utviklet seg gjennom årene for å lure hele verden inn i avgrunnen av synd og opprør mot Gud. Bibelen forteller oss at for overtredelse av loven = en synd, død og Satan sier du dør, ikke bekymre deg, vil du vite mer, vil du bli som Gud. Deceiving menneskeheten ubegrenset antall religioner, teorier, bare for å distrahere folk fra Gud og hans lov av kjærlighet.

Kommer Antichrist

Jeg vet ikke hva som vil skje av disse dataene, bare vet at det er ubibelsk å spekulere, for å fastslå, å forutsi fremtiden. Bortsett fra alle de forskjellige derfor ubibelsk teorier om verdens ende, re-vibrere til femte dimensjon, transformasjoner, og mer, tok meg noen steder nevner ankomsten av Antikrist, som skal, til flere kilder finne sted i desember 2012. Som nevnt i mange artikler å vite amazinghope.net presentert før Herren Jesus Kristus kommer igjen, vil det bli etterlignet av hans ankomst. Satan vil ta form av å imitere Kristus og hans komme i herlighet. Det vil være det ultimate bedrag av hans regjeringstid her på jorden for å bedra og trakk på sin side opprør rundt om i verden.

De såkalte visjonære katolske kirke har sett på flere år, og at de siste hendelser i vår planet jorden. Forbered deg på den kommende av Jesus og motta budskapet om ankomst av Antikrist.

Jeg siterer en av dem: budskapet om fire hundre og nittiniende budskapet om Jesus av 20. juli 2012 kl 17:46.

-------------------------------------------------- -------------------------------------------

... Tre og et halvt års periode av den store trengsel vil starte i desember 2012. Dette er tiden der Antikrist vil fremstå som en krigshelt. Hans sjel ble overlevert til Satan, som eier alle deler av det. Kraft som skal herske, føre tid vil fortsette å betrakte ikke bare i rollen som fredsmegler, men folk vil tro at det er jeg, Jesus Kristus, Frelseren av menneskeheten. Til slutt tror også at Antikrist ble sendt for å kunngjøre mitt andre komme. Hvorfor så mange uheldige sjeler med en vilje til å godta den splitter dyrets merke. Fordi han er et beist på alle måter, på grunn av måten Satan selv vil manifestere seg i kroppen hans. Mirakler skjer i himmelen. Det vil helbrede mennesker. Vil lede den nye verden religion. Sammen med den falske profeten som skal lede den ytre emballasjen katolske kirken i landet, vil jobbe tett for å bedra alle Guds barn ...

-------------------------------------------------- -------------------------------------------

Det er forståelig at den katolske kirke, der medlemmene er tilbake for å studere Guds ord, må de oppfylle Bibelens profetier og bestemme antikrist og hans komme. Derfor prøver Satan å forføre disse oppriktige troende og møtes igjen ordene "hvis det var mulig de ville utsvevelse og valg." Antikrist ifølge sitt syn, vil bude karismatisk person som forener religion har overnaturlige evner vil gjøre mirakler, helbrede, deretter vil bli vurdert av mennesker til Kristus. Mer på varovani.org. Denne meldingen, men er ikke enig med de bibelske sannheter og støtte to største feilene, hentet fra hedenskap til kristen lære. Det er en feil som ikke lenger er nødvendig å observere alle budene i Guds lov, herunder lørdag feil og sjelens udødelighet.

Det er interessant at den katolske kirke venter på antikrist, som er svært lik Maitreya, som forventer at New Age bevegelsen som messias. Den såkalte Maitrea Kristus snart ifølge Benjamin Creme fra Skottland for å komme til denne jord. Den såkalte Declaration Day, da Maitrea vises og begynner å jobbe offentlig. Det bør være en karismatisk person, en lærer av nasjoner, er å forene verdens religioner. Han må bringe verden fred og harmoni. Ankomsten av Maitreya prichod.cz

Bibelen forteller oss at før den andre kommer Jesus Kristus, og mange vil komme til å etterligne Kristus. Det er klart at imitasjon av Kristi komme kan være på flere nettsteder, flere parter. Disse falske messiaser vil forkynne enorme kjærlighet, nåde, barmhjertighet, men uten å lytte til alle Guds bud.
Derfor er Skriften det eneste mål på hvordan disse svindlere som kommer i Jesu Kristi navn om. Merk at apostelen Paulus klart advart mot dette, som sier at du bedrar mannen lovløshet (med andre ord, han som tramper på Guds lov), og uttalte at dette lovløshetens hemmelighet vil komme fra den kristne kirke, som har jobbet på den tiden .

Satan tramper på Gud fra begynnelsen av forskriften og kan derfor lett oppdage at noen Messias, som vil snakke mot Guds lov og fremme ideen om min første løgnen i paradis at de døde ikke dø, men deres sjeler er fortsatt i live, en ånd av antikrist ånd Satan!

2. Tessaloniker 2,1-8 - komme vår Herre Jesus Kristus og vår samling sammen med ham, ber vi dere, brødre, til å la seg lett rystet i sin kunnskap eller skremme enten ved ånd eller ved ord eller ved brev, publisert for vår, som at dagen som Herren har allerede kommet. La ingen forføre noen måte, ikke komme før frafall kommer først og vil ikke bli avslørt for person lovløsheten, fortapelsens sønn, som bygger motstand mot alt og stolt stiger over alt som kalles Gud eller som blir tilbedt, slik at selv sitter som Gud i Guds tempel, og seg selv til gud. Husker du at jeg fortalte deg dette, da jeg ennå var sammen med deg? Du vet også hva han nå bor, for å bli avslørt bare på den tiden. For lovløshetens hemmelighet er allerede aktiv, bare venter til den som nå bor ikke vil bli tatt fra ressursen. Og deretter vil det bli avslørt uten lovlig, som Herren Jesus vil fjerne pusten fra sin munn, og skal ødelegge ham og hans gjerninger klar åpenbaring av hans komme.

Matteus 24,24 - For det skal oppstå falske messiaser og falske profeter, og forkynner store tegn og under for å forføre, (hvis det var mulig) selv de utvalgte. "

Luke 21,8 - ".. Se til at dere ikke bli lurt For mange skal komme i mitt navn og si at jeg er Kristus, og tiden nærmer seg med stormskritt Derfor Ikke gå etter dem."

Fra skrifter Ellen G. White fra den kommende Antikrist

Forkledd som en lysets engel, vil (Satan) for å vandre på jorden som et mirakel arbeidstaker. Vakkert språk vil presentere høye tanker. Vil snakke slag ord og gode gjerninger. Seg å være Kristus, men på ett punkt vil være en tydelig forskjell. Satan vil slå bort folk fra Guds lov. (FE 471 472)

Vil hevde at lørdag ble endret fra den syvende til den første dagen i uken, og som en mester på den første dag i uken vil bli presentert på lørdag for en falsk test av lojalitet til ham. (153 MS, 1902)

Vi vil fortelle oss å tilbe dette vesenet, at verden vil forherlige som Kristus. Hva skal vi gjøre? Fortell dem at Kristus advarer oss mot nettopp en slik motstander, som er den verste fienden til menneskene, men fastholder at han er Gud. Og at når Messias kommer, vil det være med kraft og stor herlighet, ledsaget av engler i antall hundre tusen tusen og ti hundre tusen, og at når han kommer, vil vi kjenne hans røst. (6BC 1105,1106)

Bibelen taler og advarer om at budene er uforanderlig, og at makten vil komme, som vil prøve å forandre Guds bud. Det er viktig å studere problemet og være sikre på hva Skriften sier.

Salme 111,7-8 - "Acts of hendene er sannhet og rettferdighet;. Alle hans bud er troverdig, pålitelig, for evig og alltid, utstedt i sannhet og rettskaffenhet"

Daniel 7,25 - (lite horn, eller Antikrist) "vil bli uttalt ord mot Den Høyeste og ikke la de hellige fra den Høyestes Det vil også vurdere å endre tider og lover." (STUD) "vil søke å forandre tider og lover. "

Hvordan vet vi den sanne antikrist?

1 For å være forkledd som en lysets engel, er det en skapning vi aldri har sett før
2 Han vil åpenbare seg på forskjellige steder, ikke vil være synlig og hørbar over hele verden på en gang
3 Det vil gjøre under og mirakler, helbrede de syke
4 Han vil vende seg bort folk fra Guds lov
5 Han vil si at lørdag ble endret fra den syvende dag til den første dag i uken søndag
6 De som ikke aksepterer dyrets merke søndag vil fortsette å helliggjøre sabbaten, vil bli forfulgt

Hva vil være den sanne venter vår Frelser Jesus Kristus?

1 Jesu Kristi vil være hørbar og synlig i hele verden på et tidspunkt
2 Jesus Kristus har allerede kommet ned til jorden, vises på en sky og rettferdige vil hente det
3 er åpnet gravene, og de rettferdige fra Adam til i dag opphav til liv
4 urettferdige vil omkomme i Jesu Kristi komme, kunne ikke bære æren av hans komme
5 Etter at Jesus Kristus, verden slik vi kjenner den vil ikke lenger fortsette, vil landet forbli etter 1000 år med ødeleggelse

Luke 17,24 - Som lyn lyser opp landskapet fra den ene enden av himmelen til den andre, så vil Menneskesønnen i sin tid.

1 Tess 4,16-18 - Det vil være en fengende kommando, med stemmen til erkeengelen, og Guds basun, Herren selv skal komme ned fra himmelen, og første gang de døde i Kristus skal stå. Vi lever sammen med dem vi fanget opp i skyene for å møte Herren, så får vi være sammen med Herren for alltid. Oppmuntre hverandre med disse ord.

Åpenbaringen 1,7 - Se, kommer med skyene, og hvert øye skal se ham, også de som har gjennomboret ham. Alle folk på jorden for ham å gråte. Ja, amen.

Endelig

Jeg argumenterer ikke hva som er et mystisk sted av dataene i desember 2012, er det ikke vår oppgave å bestemme datoen for slutten av verden. Jeg vil bare påpeke at alle disse teoriene er fra verkstedet til faren ligger for Satan. I alle fall er det klart at vi er i slutten av historien av verden. Bibelske profetier er oppfylt, er verden som i alle Sodoma og Gomorra. La oss ikke være som Noahs dager, eller som Sodoma og Gomorští, la oss leve i påvente av retur av vår Frelser.

17 Luke, 26-29 - Som Noahs dager, slik skal det være i de dager Menneskesønnen: spise og drikke, giftet seg og giftet bort, helt til den dagen Noah gikk inn i arken. Så kom vannflommen og ødela dem alle. Tilsvarende i Lots dager: De spiste og drakk, kjøpte de og solgte, plantet de, de bygde, men den dagen Lot gikk ut av Sodoma regnet det ild fra himmelen for å ødelegge svovel og alle. Nå vil det være den dagen da Menneskesønnen skal vises.

Jeg tror at Herren Jesus Kristus vil snart komme igjen i sin herlighet, og avslutter historien til denne verden av synd. Ikke bry deg om det, når det blir eller når Antikrist er avslørt, og det vil skje, og at. La oss ta vare på den, har våre hjerter, sinn vært forberedt på å møte vår Gud i hvert øyeblikk. Ingen vet om det blir i morgen, hvis vi våkner opp til en ny morgen. Oppgaven til hver kristen er å være forberedt og ledet av Den Hellige Ånd, Jesus utstråle karakter hver dag. Det er ingen grunn til å bekymre seg om hendelser som kan oppstå. Vår oppgave er å fordele verdens håp og frelse til å advare verden om Guds vrede. Vår misjon er å få folk til Guds lov, vise det til folk i lys av hans kjærlighet og nåde med glede og håp i Jesus Kristus for å peke på Jesu offer og å bli den himmelske familien.

La oss leve rent kristenliv uten splid og ønsker til verden. Avstå fra verdslige ting, musikk, TV, fråtseri og studere Guds ord for hver dag. Til alle som møter oss se at Kristus bor i oss, Guds sønn, som ble introdusert til oss i Guds Ord Bibelen. Han som ga opp sin trone, sette alt i offeret, tar menneskelig form og døde for oss syndere, at vi kan få evig liv. Som det har blitt skrevet om synd er døden, Jesus betalte for oss, kaster deres blod - for hver av oss!

1 Peter 4,1-4 - Jeg gjennomgikk fysisk lidelse Kristus, og så med det samme engasjementet arm også. Som led på kroppen har opphørt fra synd, så resten av sitt liv i kroppen det løser ikke menneskelig begjær, men Guds vilje. Vi har allerede nok av å kaste bort tid, kalas de hedninger: Livet i skamløse lidenskaper, drukkenskap, fråtseri, i svir og motbydelig avgudsdyrkelse. Når de ikke produserer dem i grenseløs ødselhet, de er merkelig og bakvaskelse deg.

Romerne 13:11-14 - Og en ting til. Forstå hva som er den tiden det kom på tide å våkne opp av søvnen. Frelse er nærmere oss nå enn da vi trodde. Natt kommet og dagen er nær. La oss stanse derfor mørkets gjerninger og sette på panseret av lyset! La oss gå ærlig som i dag, ikke i forslukenhet og drukkenskap, ikke utsvevende og åpenlyst, ikke i strid og misunnelse. I stedet for å bekymre seg fysisk ønske om å sette på Herren Jesus Kristus.

Bønn: Kjære Herre Jesus, takk for din utgyte blod for at du tok på min synd, betalte for skyld min og reddet meg fra dødens skygge. Vennligst rens meg fra all min synd, legger meg til som offer fortjeneste. Led meg med din Hellige Ånd over hver dag, gi meg et rent hjerte, som vil bli laget av kjøtt og vil presse sorg, for hver uomvendte menneske. Jeg ser at verden er så mye bedrag og verden nærmer så raskt til en slutt. Skriv inn en meg din hellige lov i mitt hjerte, om jeg holder det ut av kjærlighet til deg. Vennligst avstå meg fra meg selv og skrive meg din karakter inn i min kjedelig ansikt. Hvis ikke noe fristet meg, og du komme snart ditt rike, hvor det vil bli strid, svik og kamp. Vennligst gi meg visdom til å skjelne godt fra ondt, gi meg styrke alltid stå ved din side. Kom inn i mitt hjerte, vær så snill, jeg elsker deg og du bare ønsker å følge og tilbe. Amen.


Relaterte artikler fra kategorien - End of the World 2012 profeti?

For å betjene Mayaene, den utpekte slutten av verden innen 2012?

311_mayan_pyramid_and_calendar.jpg Dette problemet sikkert utfordret alle som bryr seg om dette problemet. Vi må erkjenne at kreftene som er i denne verden. Det er Gud - kjærlighet, herskeren av universet, men Lucifer, ...
Lagt til: 12.01.2011
Visninger: 196139x

Test sann profet - Hvordan vet vi det sanne fra det falske profeten?

293_jak_se_pozna_prorok.jpg TEST Figur 1Mosebok 18,21-22 - Du sier: "Hvordan vet vi at den ikke snakker et ord fra Herren?" Vel, hvis profeten sier Herren på vegne av noe som skjer, så Herren ...
Lagt til: 09.12.2010
Visninger: 262505x
Anbefalt

Falske Messias New Age og Maitrea

280_jezis_vs_lucifer_1.jpg "New Age" med disse ordene, siden 1984 i økende grad finnes i alle aviser og nyhetssendinger. Humanity lengter etter, fordi dette ikke lenger er på jorden med oss sist. Noe må ...
Lagt til: 26.11.2010
Visninger: 200423x
Anbefalt

Millennium - tusenårsriket

305_milenium_tisicilete_kralovstvi.jpg Den tusenårige rike er skrevet mye forvirring og vrangforestillinger. Noen mennesker mener at den tusenårige rike er allerede her på jorden, men de fleste mener at det er ennå ikke kommet. ...
Lagt til: 07.01.2011
Visninger: 208014x

Vi kan bestemme sluttdato av verden og komme Jesus Kristus?

489_may-21-2011-doomsday-or-judgement-day.jpg Nylig stadig voksende antall mennesker som innser at den kommende vår Frelser Jesus Kristus er veldig nær. Folk tror, ​​studere profeti og prøver å skjelne forskjellige tegn, enten bibelsk eller ubibelsk.På ...
Lagt til: 09.10.2011
Visninger: 258382x

No.AmazingHope.net - End of the World i desember 2012, ankomst av Antikrist, hva om Bibelen?