No.AmazingHope.net (På hjemmesiden) No.AmazingHope.net

Et viktig møte fienden vår

Bibelske Fakta

495_zabava.jpg

Et viktig møte fienden vår

Lagt til: 12.10.2011
Visninger: 143316x
Emner: Bibelske Fakta
PrintTisk

Hva Satan har planlagt? Som vi, kristne, ønsker å få? Tenk om disse linjene, skrevet av Jim Hohnberger i sin bok Escape til Gud. Dette resonnementet er ikke langt fra sannheten, og hver og en av oss vil sikkert finne at hans svake punkt. Men ikke gi opp og bygge en virkelig bare livet ditt på Jesus Kristus. Spør deg selv: visning av Kristus i livet ditt? Vi lever som Kristus? Vi snakker som Kristus? Og alt vi ønsker å være lik Kristus? Hvis ikke, var Satans møte en suksess så langt.

Deres samling var den største verden har sett. Fra hvert hjørne av jorden kom skremt delegater som var i fare for å bli ødelagt. Denne kvelden vil være en nøkkel i deres videre arbeid. Den er organisert etter sitt særegne leder. Delegater snakke rolig til hverandre og gjentatte ganger uttrykte håp om at noen vil endre situasjonen. Kanskje den når talsmann kveld.

Så lenge du husker, var deres leder. Og er en som alle ønsker å imitere. Han har begge deler. Deres hengivenhet og lojalitet. I løpet av de årene blitt deres gud. Den overveldende applaus fra delegatene utløste spontant når de vises før dem og tar sin plass på scenen. Han ser ned i havet av ivrige, upturned ansikter oppover, og som en politiker Mett anerkjennelse av mengden. Som applaus rolig, ta et dypt åndedrag og begynner.

"Hør her, du djevler! Du kan ikke forby kristne å gå til sine kirker. De går dit! Du kan ikke stoppe dem fra å tro deres doktriner eller messet sine bønner. De vil gjøre det! Vi må forandre vår taktikk dersom vi skal nyte suksess. Tid er nøkkelen til suksess, mine venner. Vi lar dem deres lære, deres bønner og besøker kirker, hvis vi styre sin tid. Tid er en viktig ingrediens, fordi uten ham aldri vil finne en besparelse forbindelse med Kristus, "han sa, og ondskapsfullt spyttet det siste ordet.

Satan fortsatte: "Enten du tror de er frelst Vi vil fortsatt kontrollere sin tid og de blir våre som de som aldri har satt fot i kirken Hvordan utfører det bare ansette den eneste essensielle for liv og fylle deres sinn med utallige planer..?. . Oppfordre dem til å bruke, bruke, bruker og deretter arbeid, arbeid, arbeid, så det kunne betale. fylle sine postkasser som tilbyr kredittkort for å kunne betale for alt.

Lær dem at gleden kommer fra ting Be ektemenn å jobbe åtte, ti, tolv timer om dagen, seks eller syv dager i uken. La oss ha to jobber, om nødvendig. Gjør det klart for sine koner, er det nødvendig å arbeide. Fortell dem at det er ingen annen måte hvis de ønsker å opprettholde standarden på deres familier. Så en måte som koner jobbet lenge, hadde mye ansvar hjemme på kvelden og hadde ingen energi for sine ektefeller eller barn.

Tvister stimulere tankene alt som hørte Jesus hvisker til sin samvittighet. I hver husholdning, på arbeidsplassen og i handel strafe sansene sine ved å spille musikk. Impinge er dårlige nyheter hver dag, overalt du slår. Bruk aviser, magasiner, radio og TV døgnet rundt.

Krenke moralske struktur ekteskap og unges sanselige symboler som fremkalle urene tanker. Plasser dem på reklametavler, i filmer, på forsiden av aviser og blader og selvfølgelig tv. Bruk TV "talk show" som showet mest avvikende medlemmer av samfunnet i sine stuer. La begjærlig mette skitne detaljer om umoralsk oppførsel før de begynner å se det onde bare som et annet alternativ.

La ham avtale med tull, smålighet og problemene i verden. Analyser feilene fra de rike og berømte. Turn deres sinn fra de alvorlige realitetene i livet forgjeves håp spill, lotterier og kasinoer. Fyll hyllene med bøker og magasiner. Mellomtiden, og jo mer tid de bruker på å lese, jo mindre tid de bruker med Gud. Fyll sine hjem datamaskinen og hellige dem i den elektroniske verden, der vi kontrollerer flertallet av kilder. Send dem en masse e-poster. Dypp dem i "knuse" never-ending informasjon. Gi dem en "notebook" å jobbe kontinuerlig. Sørg for at alle har en mobiltelefon, inkludert barn.

Fyll dagene av telefonsamtaler, nyheter i sport og musikk. Fyll deres tvilsomme Cinestar film sjanger. Gjør opptatt i politiske og sosiale sfærer. Gi dem trådløst og radio telefoner, lettere å holde snakker. Ordne for deres telefon telefonsvarere var overfylt med meldinger.

Inkluder barnas aktiviteter, sport programmer i skolen og etter skolen, dans, ballett, speidere, klubber, musikktimer, fester og fest. Stress er et voksende mengde av lekser i tidligere og tidligere alder. Send dem til barnehager og programmer for små barn og skille dem fra påvirkning av foreldrene. La dem leve så mye fra hverandre, som hadde noe å gjøre med mamma eller pappa når de vokser opp. Stresujte dem til å søke flukt i seksuell aktivitet, ble brukt sigaretter, alkohol eller andre rusmidler.

Oppfordrer voksne til å ha overdrevet sine rekreasjon. Send dem til dyre ferie, som så møysommelig tilbakebetalt. Pålegge dem den byrden av boliglån og lån av alle slag til mer arbeid og hadde tid til familien sin. La oss gå, gå, gå, å returnere fra sine rekreasjon utmattet, distrahert og uforberedt for den kommende uken. Ikke la dem gå inn i naturen. I stedet, send dem til fornøyelsesparker, sportsbegivenheter, konserter og kinoer. La motto denne uttalelsen: Holidays gjør det tilstrekkelig oppbrukt og dårlig nok til å jobbe igjen!

Hvis du unnslippe disse fallgruvene, bruke dem mot sin egen kirke. Gi dem så mye av departementet, ansvar og problemer å løse for å ikke tilbringe tid i gode gjerninger. Når de samles for et åndelig fellesskap, implicating dem i sladder og lav tale som etterlot den urolige samvittighet og uoppgjorte følelser. Ta krise etter krise i sine kirker, for å være ansatt slukke branner, og ble etterlatt dem ikke tid til å tenne flammen av evangeliet i deres egne hjerter. Oppfordre dem til å studere doktriner og evangeliet. Kan delta på seminaret, leder av en stor kirke konferanse.

Forenkle måten for store nasjonale Kirkemøtet til reform. Pass på at de første samtalene om status i familien, om familiens verdier. Så Ansett store sosiale problemer som abort. La dem sin konservative livsstil. Men utover alle pris og hold det på noen måte, som syndere når de trenger frelse og gå til Bibelen og Gud. Hvis den gjør det, for oss alle var tapt. Tid er vår store våpen og vår beste venn, mine venner. Bruk den klokt og la folk sove lenger i løgn deres. Da verden med vår menighet og vi får evig seier! "

Med begge hender, oppfordret sine undersåtter of Satan: "Å seier til seier seieren!" Echo og resultatene av dette spennende møtet i dag kommer til oss. Det er viktig møte! Kanskje jeg gjettet alle detaljene, men du bedømme resultatene. Den onde englene gikk ivrig til å møte sin timeplan. Alle jobbet på kristne å være ansatt, ansatt, ansatt og rushing her og der. Vi vil ikke leve et enkelt liv, mine venner. Våre liv er for overfylt. Hele systemet er maskindrevet. Det var djevelen i denne ordningen vellykket?

Satan klarte å få hele verden inn i en rask bevegelse tog. Dette toget går fortere og fortere for hver dag som går. Satan er ikke villig til å bremse ned dette toget, slik at noen kunne bli hørt. I dette toget, jeg har brukt mer enn tretti år av mitt liv og noe jeg ikke visste om denne reisen.

Kilde: Boken Hohnbergera Jim - "Escape til Gud" kan bli funnet her: Er en historie om hvordan en kristen familie forlot konkurransen en suksess for å finne sann kristendom, og det enkle liv.


Relaterte artikler fra kategorien - Bibelske Fakta

Nærmer hoffet til Gud - gjør deg klar!

303_bozi_soud_milenium.jpg Mange mennesker vil leve annerledes hvis de innså at deres liv vil en dag bli dømt på ildprøven. Guds domstol er en så viktig begivenhet at det skal ta opp alle ...
Lagt til: 04.01.2011
Visninger: 153038x

Jesus Kristus er Gud eller et skapt vesen? - Del 2

375_jezis_kristus_2.jpg I tidligere arbeid skrev vi versene som bevise guddommelighet og skapende kraft av Jesus Kristus. Disse versene viser at Jesus var før verdens grunnvoll ble lagt, og at ved ham er ...
Lagt til: 10.03.2011
Visninger: 132473x

En kriminell på korset - er allerede i himmelen, eller når andre kommer?

197_ukriyovani_jezis_kristus.jpg Luke 23, 42-43 - Da Jesus sa: «Husk meg når du kommer i ditt rike." Jesus svarte: «Sannelig sier jeg dere, i dag skal du være med meg i Paradis."Som bevis ...
Lagt til: 02.11.2010
Visninger: 128638x

Hvorfor er det onde?

59_snake.jpg Jeg er sikker på at dere alle er enige om at vårt land er ondt. Det er veldig sterke og aktive.Hvor er de fra? Hvorfor?Bibelen taler om opprør mot Gud i ...
Lagt til: 02.08.2010
Visninger: 133512x

Religion - fremveksten av ulike retninger

509_babylon.jpg Har du noen gang lurt på hva det er og hvor religion har sin opprinnelse? Som er den eldste? Hvorfor er så mange former for religion? Og hvilken retning er den ...
Lagt til: 02.11.2011
Visninger: 218017x

No.AmazingHope.net - Et viktig møte fienden vår