No.AmazingHope.net (På hjemmesiden) No.AmazingHope.net

Et viktig møte fienden vår

Bibelske Fakta

495_zabava.jpg

Et viktig møte fienden vår

Lagt til: 12.10.2011
Visninger: 188768x
Emner: Bibelske Fakta
PrintTisk

Hva Satan har planlagt? Som vi, kristne, ønsker å få? Tenk om disse linjene, skrevet av Jim Hohnberger i sin bok Escape til Gud. Dette resonnementet er ikke langt fra sannheten, og hver og en av oss vil sikkert finne at hans svake punkt. Men ikke gi opp og bygge en virkelig bare livet ditt på Jesus Kristus. Spør deg selv: visning av Kristus i livet ditt? Vi lever som Kristus? Vi snakker som Kristus? Og alt vi ønsker å være lik Kristus? Hvis ikke, var Satans møte en suksess så langt.

Deres samling var den største verden har sett. Fra hvert hjørne av jorden kom skremt delegater som var i fare for å bli ødelagt. Denne kvelden vil være en nøkkel i deres videre arbeid. Den er organisert etter sitt særegne leder. Delegater snakke rolig til hverandre og gjentatte ganger uttrykte håp om at noen vil endre situasjonen. Kanskje den når talsmann kveld.

Så lenge du husker, var deres leder. Og er en som alle ønsker å imitere. Han har begge deler. Deres hengivenhet og lojalitet. I løpet av de årene blitt deres gud. Den overveldende applaus fra delegatene utløste spontant når de vises før dem og tar sin plass på scenen. Han ser ned i havet av ivrige, upturned ansikter oppover, og som en politiker Mett anerkjennelse av mengden. Som applaus rolig, ta et dypt åndedrag og begynner.

"Hør her, du djevler! Du kan ikke forby kristne å gå til sine kirker. De går dit! Du kan ikke stoppe dem fra å tro deres doktriner eller messet sine bønner. De vil gjøre det! Vi må forandre vår taktikk dersom vi skal nyte suksess. Tid er nøkkelen til suksess, mine venner. Vi lar dem deres lære, deres bønner og besøker kirker, hvis vi styre sin tid. Tid er en viktig ingrediens, fordi uten ham aldri vil finne en besparelse forbindelse med Kristus, "han sa, og ondskapsfullt spyttet det siste ordet.

Satan fortsatte: "Enten du tror de er frelst Vi vil fortsatt kontrollere sin tid og de blir våre som de som aldri har satt fot i kirken Hvordan utfører det bare ansette den eneste essensielle for liv og fylle deres sinn med utallige planer..?. . Oppfordre dem til å bruke, bruke, bruker og deretter arbeid, arbeid, arbeid, så det kunne betale. fylle sine postkasser som tilbyr kredittkort for å kunne betale for alt.

Lær dem at gleden kommer fra ting Be ektemenn å jobbe åtte, ti, tolv timer om dagen, seks eller syv dager i uken. La oss ha to jobber, om nødvendig. Gjør det klart for sine koner, er det nødvendig å arbeide. Fortell dem at det er ingen annen måte hvis de ønsker å opprettholde standarden på deres familier. Så en måte som koner jobbet lenge, hadde mye ansvar hjemme på kvelden og hadde ingen energi for sine ektefeller eller barn.

Tvister stimulere tankene alt som hørte Jesus hvisker til sin samvittighet. I hver husholdning, på arbeidsplassen og i handel strafe sansene sine ved å spille musikk. Impinge er dårlige nyheter hver dag, overalt du slår. Bruk aviser, magasiner, radio og TV døgnet rundt.

Krenke moralske struktur ekteskap og unges sanselige symboler som fremkalle urene tanker. Plasser dem på reklametavler, i filmer, på forsiden av aviser og blader og selvfølgelig tv. Bruk TV "talk show" som showet mest avvikende medlemmer av samfunnet i sine stuer. La begjærlig mette skitne detaljer om umoralsk oppførsel før de begynner å se det onde bare som et annet alternativ.

La ham avtale med tull, smålighet og problemene i verden. Analyser feilene fra de rike og berømte. Turn deres sinn fra de alvorlige realitetene i livet forgjeves håp spill, lotterier og kasinoer. Fyll hyllene med bøker og magasiner. Mellomtiden, og jo mer tid de bruker på å lese, jo mindre tid de bruker med Gud. Fyll sine hjem datamaskinen og hellige dem i den elektroniske verden, der vi kontrollerer flertallet av kilder. Send dem en masse e-poster. Dypp dem i "knuse" never-ending informasjon. Gi dem en "notebook" å jobbe kontinuerlig. Sørg for at alle har en mobiltelefon, inkludert barn.

Fyll dagene av telefonsamtaler, nyheter i sport og musikk. Fyll deres tvilsomme Cinestar film sjanger. Gjør opptatt i politiske og sosiale sfærer. Gi dem trådløst og radio telefoner, lettere å holde snakker. Ordne for deres telefon telefonsvarere var overfylt med meldinger.

Inkluder barnas aktiviteter, sport programmer i skolen og etter skolen, dans, ballett, speidere, klubber, musikktimer, fester og fest. Stress er et voksende mengde av lekser i tidligere og tidligere alder. Send dem til barnehager og programmer for små barn og skille dem fra påvirkning av foreldrene. La dem leve så mye fra hverandre, som hadde noe å gjøre med mamma eller pappa når de vokser opp. Stresujte dem til å søke flukt i seksuell aktivitet, ble brukt sigaretter, alkohol eller andre rusmidler.

Oppfordrer voksne til å ha overdrevet sine rekreasjon. Send dem til dyre ferie, som så møysommelig tilbakebetalt. Pålegge dem den byrden av boliglån og lån av alle slag til mer arbeid og hadde tid til familien sin. La oss gå, gå, gå, å returnere fra sine rekreasjon utmattet, distrahert og uforberedt for den kommende uken. Ikke la dem gå inn i naturen. I stedet, send dem til fornøyelsesparker, sportsbegivenheter, konserter og kinoer. La motto denne uttalelsen: Holidays gjør det tilstrekkelig oppbrukt og dårlig nok til å jobbe igjen!

Hvis du unnslippe disse fallgruvene, bruke dem mot sin egen kirke. Gi dem så mye av departementet, ansvar og problemer å løse for å ikke tilbringe tid i gode gjerninger. Når de samles for et åndelig fellesskap, implicating dem i sladder og lav tale som etterlot den urolige samvittighet og uoppgjorte følelser. Ta krise etter krise i sine kirker, for å være ansatt slukke branner, og ble etterlatt dem ikke tid til å tenne flammen av evangeliet i deres egne hjerter. Oppfordre dem til å studere doktriner og evangeliet. Kan delta på seminaret, leder av en stor kirke konferanse.

Forenkle måten for store nasjonale Kirkemøtet til reform. Pass på at de første samtalene om status i familien, om familiens verdier. Så Ansett store sosiale problemer som abort. La dem sin konservative livsstil. Men utover alle pris og hold det på noen måte, som syndere når de trenger frelse og gå til Bibelen og Gud. Hvis den gjør det, for oss alle var tapt. Tid er vår store våpen og vår beste venn, mine venner. Bruk den klokt og la folk sove lenger i løgn deres. Da verden med vår menighet og vi får evig seier! "

Med begge hender, oppfordret sine undersåtter of Satan: "Å seier til seier seieren!" Echo og resultatene av dette spennende møtet i dag kommer til oss. Det er viktig møte! Kanskje jeg gjettet alle detaljene, men du bedømme resultatene. Den onde englene gikk ivrig til å møte sin timeplan. Alle jobbet på kristne å være ansatt, ansatt, ansatt og rushing her og der. Vi vil ikke leve et enkelt liv, mine venner. Våre liv er for overfylt. Hele systemet er maskindrevet. Det var djevelen i denne ordningen vellykket?

Satan klarte å få hele verden inn i en rask bevegelse tog. Dette toget går fortere og fortere for hver dag som går. Satan er ikke villig til å bremse ned dette toget, slik at noen kunne bli hørt. I dette toget, jeg har brukt mer enn tretti år av mitt liv og noe jeg ikke visste om denne reisen.

Kilde: Boken Hohnbergera Jim - "Escape til Gud" kan bli funnet her: Er en historie om hvordan en kristen familie forlot konkurransen en suksess for å finne sann kristendom, og det enkle liv.


Relaterte artikler fra kategorien - Bibelske Fakta

Jesus Kristus er Gud eller et skapt vesen? - Del 1

374_jezis_kristus_1.jpg Alle disse versene er å lede oss til å innse at Gud, Skaperen av universet og alt liv kom personlig til denne jorden i kroppen til mannen, døde Jesus Kristus for ...
Lagt til: 10.03.2011
Visninger: 205952x

Bibelens profetier - Daniel 2 - World History

182_socha_bible_daniel.jpg Bibelens profetier - The Statue av Daniel, en oversikt over historien til verdensHerren Gud er vår planets historie fast i sine hender, med vårt land har store planer. Alle hadde erfaring ...
Lagt til: 18.10.2010
Visninger: 322832x

Jesus sto opp fra de døde - seks grunner til å bekrefte dette

287_nas_veleknez_jezis_kristus.jpg Jesus fra Nasaret ble korsfestet, begravet og tre dager senere stod opp fra de døde. Ingen annen religion gjør ikke krav på at dens grunnlegger var gjenoppstått. I at kristendommen er ...
Lagt til: 08.12.2010
Visninger: 323044x

Kristus advarer mot dommedag!

426_bozi_soud.jpg Den dagen for Kristi gjenkomst vil være den dagen for den internasjonale domstolen. Hellige Skriften sier:Jude 1:14-15 - I den syvende generasjonen fra Adam, Enoch, profeterte om dem, sa: "Se, Herren ...
Lagt til: 11.05.2011
Visninger: 200814x

Hvem er Jesus Kristus?

77_jezis_kristus.jpg Midten av hele Bibelen er liv og død av de største menn i verdenshistorien, Jesus Kristus. Siden den ble født som en ny æra telles, selv om han ble født på ...
Lagt til: 30.08.2010
Visninger: 189978x

No.AmazingHope.net - Et viktig møte fienden vår