No.AmazingHope.net (På hjemmesiden) No.AmazingHope.net

Forberedelse til slutt

Utgangspunkt, hva kan jeg gjøre?

514_egw-country_living.jpg

Forberedelse til slutt

Lagt til: 23.11.2011
Visninger: 142471x
Emner: Utgangspunkt, hva kan jeg gjøre?
PrintTisk

"Når det gjelder tid testene, viser det seg, som styrte livet til Guds ord. Om sommeren er det ingen forskjell mellom eviggrønne og andre trær så opplagt. Men når vinterstormene oppstår, vil eviggrønne trær uendret, resten av deres løvverk kommer. Verken formelle kristne i dag er å anerkjenne den rette, men nærmer seg tiden når forskjellen viser. Akkurat det er åpenbart fiendtlighet, fanatisme og intoleranse regjeringstid, begynner forfølgelse. Zakolísají lite tro og hyklere og gi opp sin tro. sanne kristne, Men motstå og forblir fast som fjell, vil deres tro bli sterkere og klarere håp enn på det nåværende tidspunkt. "(Great drama noensinne = Great Controversy, s. 378) (Vår oversettelse av" The Great Controversy "har forskjellige paginering)

På tidspunktet for trengselen vil lede oss fram, bare Guds makt, men nå kan vi forberede råd som Gud ga oss.

Study Guds Ord

Bibelen inneholder mange løfter, som vi bør klemme, å innprente dem i minnet og i person, er å forkynne. De mest populære er i Salmene, i Jesaja, evangeliene og brev til Filipperne. Også 37. kapittelet store drama tidene (Vår eneste sikkerhet) gir oss gode råd. To korte utdrag mange foreslår. "Bare mennesker som styrker hans sinn sannheter i Bibelen, står opp i den siste store slaget." (Side 373) "Den første og største plikt rimelig vesener er å lære fra Skriftene, hva er sant, så etter å leve og oppmuntre andre til å gjøre det så godt." (Side 376)

Tilbringe tid i bønn med Gud

Regelmessig fellesskap med Gud for å opprettholde et intimt forhold med ham. Kapittelet om bønn i boken Reisen til Kristus, kan vi hjelpe mye. "Hvilken makt måtte ha dem i det siste har blitt forfulgt for Kristus? Det var en enhet med Gud, enhet med Den Hellige Ånd, forening med Kristus. Denne intime forhold med Frelseren til folket av Gud til å holde ut i endetiden . (The Faith det lever jeg i tre hundre og trettinde siden)

Å være vennlig mot andre

Vi kjenner dine naboer og de som er innflytelsesrike i samfunnet. De innser at vi er ærlige og skikkelige folk at vi er ikke medlemmer av noen sekt eller ekstremistiske freaks. Det er også veldig bra å fortelle dem alt rett. Gode ​​råd: "På samme måte bør Kristi etterfølgere nå, når du nærmer deg tid til problemer, gjøre alle anstrengelser for å introdusere folk i riktig lys og fjerne fordommer og avverge faren truer frihet samvittighet." (Big Drama Ages side 387)

Bidrar til å spre Guds verk

Vi vet at det som er gjennomført i en tid med relativ fred, må vi gjennomføre i en svært vanskelig tid. Vi bør ikke være uvirksom, som natten kommer.

Kunnskap om helse retningslinjer for å hjelpe de syke

"Som religiøse aggresjon undergraver friheten til landet vårt, de som kampanje for frihet samvittighet, vil bli brakt til en ugunstig situasjon. Hvis du har mulighet, bør de ha for hverandre for å få kunnskap om sykdommer, dens årsaker, forebygging og behandling. Hvem vil lykkes, finne arbeid for deres brede omfang. Det vil bli mye sufferers som vil trenge hjelp, ikke bare blant medlemmene i menigheten vår, men først og fremst blant de som ikke har kjent sannheten. "(Medical departementets side 321)

Utvikling av samhold og vennskap med andre

Heb 10,25 råder oss til mer og oftere møttes i felles møter og oppmuntret hverandre, jo mer ser vi at dagen for Kristi nærmer seg. Likevel blir vi minnet om at vi "samlet". Etter oppstigning av Kristus til sine disipler å se at de elsket hverandre.

Lær å bli selvforsynt

The Washington Post nylig rapportert at 95% av amerikanerne er helt avhengig av diett kjøpt i butikken. Vårt råd er å bli mer selvstendig. "Fattigdom kan påvirke alle som i dag tror og handle i henhold til sannheten. Kristus fortalte oss at de bakvaske. Når det er en søken etter sannheten, vil det være viktig at vi dominerte ethvert menneskelig aktivitet og deres familier lide på grunn av manglende kunnskap. Vi bør bekjenner i handel, bygg, planting og såing. vite hvordan å dyrke jorda, ville vi dette arbeidet under vanskelige forhold lettere. Slik kunnskap vil bli en stor velsignelse, selv våre fiender. (Manuscript Releases, bind 19, side 26)

Gå ut av byen

Dette brettet er kjent i mange år. Det er ikke noe mysterium for oss hvorfor vi fikk dette rådet. Vi lærte kriminalitet, overbefolkning, vold, sykdom, fattigdom, støy og stress av urbane livet. Om dette faget lærer vi mer i brosjyren Country Living (Life i landet)

Kilde: Boken "Søndag kommer" G. Edward Reid

EG Hvit sier:. "Det er ikke mye tid som vi er tvunget til å flykte til den eksterne og ensom sted, som en gang gjorde disiplene likhet med beleiringen av Jerusalem ved den romerske hærer var signalet for den jødiske kristne, samt maktovertakelse over deler av vår nasjon (United States) ved å utstede dekret, som skal håndheve den pavelige sabbaten søndag, advarer oss å være. Da er det på tide å forlate storbyen og vil forberede seg på å forlate byer og tettsteder til eksterne hjem i isolerte områder i fjellet "(5T 464 465)

Med andre ord, da USA en lov som er bundet til å overholde en hviledag på søndag, det er for oss et tegn til å forlate byene og andre forberedelser.

Amerikansk predikant Jim Buller http://www.preparingtostand.org/ på sin nettside sier:

Når hæren omringet Jerusalem, til venstre Jesu etterfølgere i byen! Enten de var klar eller ikke. Enten du har et sted å gå eller ikke. Jeg bare gikk ut! Kanskje vi trenger å gjøre det samme.

E-poster som jeg mottar, snakke om byer tetting (lukke til omverdenen) og jeg vet at i mitt område har planer om å gjøre det gjort for mange år. Det høres akkurat ut som hva vi kunne lese i heftet Livet på landet, 11 (også 2SM 142). "Men snart vil være av en slik strid og forvirring i byene, at de som ønsker å forlate byen ikke kan. Vi må forberede seg på disse hendelsene. Dette er lyset som ble gitt til meg."

Selv om vi plasserer i landet, bør vi ha en evakueringsplan. Vi har forberedt en pakke med grunnleggende personlige behov for overlevelse, grunnleggende mat, camping utstyr, alt er klart så vi bare fikk fanget og kunne gå inn i noen form for bolig, som bruker vanlig trevirke fra skogen til oppvarming og matlaging. Også har planlagt ruter og stopper, hvilken vei får vi gjøre der.

"Husk Lots hustru" Luk 17,32. Også vi må forberede seg mentalt og følelsesmessig, vi var i stand til å la det hele bak oss - la oss med vår familie og venner vil gå eller ikke.

Merk også at det er to deler av Time of Troubles. National søndag Law markerte begynnelsen på den første delen. Pleie slutten før slutten av den første delen. Den andre delen er en tid av trengsel etter raffinement, vil bli helles når de sju siste plagene. Under den andre perioden skal vi "helt øde og ensomt sted» (The Great Controversy side 626).

Så i løpet av første del av trengselen perioden vil fortsatt må være i stand til å gjøre "misjonsarbeid". Vi vil ikke bare gjemme seg i åsene og prøver å overleve. Vi må huske på når vi forlater byen. Vi må også forberede seg på denne siste store evangeliet provisjon. "I disse siste timene laging sønner av menn, når skjebnen til hver sjel vil snart bli løst for alltid, er det forventet herre over himmel og jord fra kirken hans å bli vekket til handling som aldri før." (Profeter og konger side 716)

Sannsynligvis vil vi måtte stole på andre metoder for evangelisering enn vi er i stand til å bruke i dag. Har ikke mange "public evangeliserte." I stedet kan det være mange "Gud-ledet møtene." Be til Gud om å lede deg til de som ønsker å ha å dele med dem. Lær hvordan det fungerer nå.

Du må også være så Guds folk strømmet sammen. "Oh, mange ganger da jeg følte at jeg var i nærvær av Gud og hans hellige engler, hørte jeg engelen stemme, som sa rally, rally til rally til. Ikke la Satan kaste jævli skygge mellom brødrene. Rally er i enhet er styrke. Guds plan for sitt folk har alltid vært å jobbe sammen.

Bosette seg på landsbygda land er mye arbeid og tar mye tid. Men vi må være slått på for å proklamasjon siste budskap til folk som tar imot ham, ikke bare for vår egen overlevelse. Derfor er den eneste måten å leve frivillig enkel livsstil, som Jesus Kristus levde for å fullføre oppdraget, og arbeide sammen som en gruppe.

Selv om vi føler at det haster med fysisk trening, må åndelig opplæring skal i første omgang. Nå er det på tide å koble dypt med Gud. Dwell i Jesus. Gi deg selv til ham for oss ved Den Hellige Ånd fylte og Ånden ledet oss. I disse versene Gud lover oss at vi forberede sin ankomst og slutten. Når vi arbeider med det prøver å gjøre i oss og gjennom oss, forteller oss gjennom denne tiden. Det handler om tillit til Gud og fullstendig overgivelse til Ham når som helst.

Filipperbrevet 1.6 - Jeg er sikker på at han som begynte en god i deg arbeid, føre til slutten av dagen av Kristus Jesus.

1 Tess 5,23-24 - fredens Gud selv hellige dere helt, og kan din ånd og sjel og kropp helt uten skyld til den kommende vår Herre Jesus Kristus. Han som kaller dere er trofast og han vil gjøre det.

Jude 24 - Tom, som har makt til å beskytte deg fra å falle, og bringer deg inn til sin herlighet
ren og lykkelig ...


Relaterte artikler fra kategorien - Utgangspunkt, hva kan jeg gjøre?

Første skritt mot religiøs mann

467_prvni_kroky_vericiho_cloveka.jpg Ikke vær redd for å bekjenne sin tro på Kristus.Romerne 10, 9-11 - Hvis du med din munn bekjenner at Jesus er Herre og tror i ditt hjerte at Gud oppreiste ...
Lagt til: 20.08.2010
Visninger: 108784x

Han ofret alt for å redde oss

445_jesus_christ.jpg Gud gjorde gjennom sin Sønn Jesus Kristus, vår jord og gav oss livet. Herre Jesus Kristus, Skaper av det uendelige universet. Han ga oss livet til alt vi trenger. Han skapte ...
Lagt til: 04.07.2011
Visninger: 158592x

Hvorfor er det onde?

59_snake.jpg Jeg er sikker på at dere alle er enige om at vårt land er ondt. Det er veldig sterke og aktive.Hvor er de fra? Hvorfor?Bibelen taler om opprør mot Gud i ...
Lagt til: 02.08.2010
Visninger: 133511x

Åttende Vekst i Kristus, endring i naturen - Reisen til Kristus

304_cesta_ke_kristu.jpg Vekst av Kristus - til å endre vår naturTenk om Kristi kjærlighet, skjønnhet og perfeksjon av hans natur. Tenk på Kristus i forsakelse, ydmykhet i Kristus, Kristus i renhet og hellighet, ...
Lagt til: 07.01.2011
Visninger: 118619x

Fjerde Bekjennelse - Veien til Kristus

167_cesta_ke_kristu.jpg Confessions"Den som dekker hans overtredelser, har ingen lykke, men den som bekjenner dem og vender dem vil være noen nåde" (Ordspråkene 28,13).Hvilke vilkår de kan få tilgivelse av Gud, er fritt, ...
Lagt til: 07.10.2010
Visninger: 111859x

No.AmazingHope.net - Forberedelse til slutt