No.AmazingHope.net (På hjemmesiden) No.AmazingHope.net

Fremveksten av falske teorier i kristendommen til verdens ende

Falsk lære

263_vznik_falesnych_teorii_v_krestanstvi.jpg

Fremveksten av falske teorier i kristendommen til verdens ende

Lagt til: 15.11.2010
Visninger: 221709x
Emner: Falsk lære
PrintTisk

Tidlig kristne

Jesus, da han levde på jorden for å lære mennesker og deres disipler alt som er rett og hva de observerer. Han kom for å avsløre innholdet i Faderens kjærlighet og oppfylle løftet om forløsning vår. Jesus og hans disipler, deriblant respektert i hele ti bud på lørdag og lærte folk om budet om kjærlighet og ydmykhet. Etter sin oppstandelse, forkynte tidlige disipler sannheten, og mange trodde på Jesus Kristus som verdens Forløser. Når Roma ødela Jerusalem i år 70 e.Kr., til dem som var tro mot Jesus og ga advarsler for å spare tid og flyktet. De brøt opp i hele Romerriket.

Men forfølgelsen begynte å ødelegge den kristne kirke. Satan, som brukte hedenske Roma mot de kristne montert en rasende kamp. Kristne har lidd, mistet sine hjem og har ofte blitt brutalt drept av svie eller på annen måte. Fortsatt økende sinne og raseri, men strømforsyningen til kristne å være trofast til døden. Den ene drepte en kristen mange av dem trodde, og kristendommen er fortsatt økende.

Kristendommen med hedenskapet LINKER

Der Satan mislyktes forfølgelsen av Kirken, begynte å fokusere på fred og bedrageri. På den tiden var det utbredt hedendom og en av de største uttrykk for dyrkingen av solguden. Day of the Sun Gud var søndag og de hedenske tilbedelse av mange skulptur og bilder. World kristne begynte å akseptere og lettere (som er Satans plan, viktig) kristne begynte også å ta sin verden. Som en kristen er det ikke farlig, begynte publikum å krysse hedningene til kristendommen. De aksepterte den bibelske undervisningen mens de beholde sin hedenske hjerter.

Endret bare ærverdige idoler av deres guddommer bilder til bilder av Kristus, Maria eller helgener. Toll, festivaler og overtro av de hedenske templene bare dratt inn i kristendommen. Det var en stor innsats for å skille seg ut fra jødedommen og jøder som de mest fremtredende er innvielsen av sabbaten, derfor forandret sabbaten til søndag - dagen solguden, fordi Kristus sto opp den dagen. Tidlig 4. århundre 7. mars 321, da tok keiser Konstantin, en kristen romersk keiser, den første søndagen loven under navnet "Sunday, hellig dag solen." Stat og kirke ledere er gradvis forenet med at skifte i fokus fra den sanne bibelske sabbat til den alternative dagen.

Hva overtaket, men ikke kristendommen, tro på Jesus Kristus, men hedenskap. Faktisk, hedenske Roma lever videre, bare kledd opp og innredet, men uten ånd og Kristi lære! Biskop romerske keiseren fant sted, og erstatte den med en krone tiara.

Slike hedenske kristendommen ikke var en overraskelse til Gud. Mye tidligere, advarte Jesus Kristus ikke å komme tilbake før et opprør mot Gud.

Andre Tessaloniker 2,3-10 - Ikke la noen lure på noen måte. Inntil den dagen kommer, det må være slått bort fra Gud. De må oppdage de ugudelige og fordømte, som er motstander og opphøyer seg over alt hva den sier og hva Gud er tilbedt.

Settle selv i Guds tempel, og vil utstede en Gud! Har du ikke husker hvordan jeg sa da jeg fortsatt var med deg? Du vet hva hindrer ham ennå - kan faktisk skje før den tid. Hemmeligheten bak denne ondskapen, men det fungerer, bare venter på det å forsvinne hindringen. Når han oppdager at de ugudelige, vil Herren Jesus drepe ham pusten av munnen hans, ødelegge dens lysstyrke det komme. Ankomsten av de ugudelige vil bli Satans aktivitet, all den falske krefter, under og mirakler. Med all den dårskap er å lure de som er på vei til katastrofe, fordi han ikke elsket sannheten, som kunne redde.

Troende, derfor engasjerte, og etter hvert begynte å invadere den bibelske sted lørdag opphøye søndag. Lørdag, derimot, blir mer respekt og en trofast tilhenger av Guds sannhet ikke er villig til å gi av Gud. For hundre år frem til i dag driver en kjede av troende som holder Guds sannhet. Selv på de største religiøse forfølgelse av Inkvisisjonen i middelalderen, lørdag overholdelse. Valden dannet en gruppe av kristne, i tillegg til skrifter som ikke har mottatt noen ny lære av Jesus og betraktet den eneste kirkens overhode. De bodde i et fjell ly og spre nyheten.

Dr. Kenneth Strand, professor i kirkehistorie ved Andrews University i Berrien Sprongs sier klart og tydelig at inntil det andre århundre er det ingen konkrete bevis for at noen kristne hellige uke hver søndag.

Josephus skriver: Det er ikke en by i Hellas, selv i den hedenske verden eller i andre nasjoner, som ikke ville få vår Skikken med å hvile på den syvende dag!

Lære å endre den romerske paven som leder av Kristi kirke, ikke stole på bibelske prinsipper. Den mest grunnleggende bibelske lære om frelse ved tro på Jesus Kristus har gått tapt i de aller ordningen av intriger, omvendelse og valfarter. Kristne lære om frelse og utartet til et dogme der folk kan få avlat ved å oppheve straffen for synden, eller som å kaste penger inn i tempelet treasuries kan innløse sine slektninger og venner fra skjærsilden.

FORBINDELSE MED KRISTENDOM FILOSOFI

Ideen om sjelens udødelighet flyttes til sin nåværende form av grekerne. I den greske verden kom troen på menneskets udødelighet i andre halvdel av det 5. århundre f.Kr.. Den mest kjente talsmann for denne teorien var Platon. Nå er han særlig vekt på ideen om at kroppen er fengselet av sjelen, fordi døden er frigjøring av sjelen fra dette fengselet. Det gamle testamente lærer, men den umiddelbare fortsettelse av livet etter døden. Selv Jesus ikke lærer noe nytt om den menneskelige natur.

Selv den kristne kirke ikke ble spart denne keiserlig teorien. Selv før de døde øyenvitner til Jesu oppstandelse, var det mange som hevdet at det ikke er noen oppstandelse. Første Corinthians 15.12. Over tid har kristne rapportert stadig hedenske filosofer som ønsket å forene filosofi æra av den kristne tro.

Tertullian (født 150 e.Kr.) er den første kristne til systemet vedtatt i læring skjærsilden, helvete, evig pine og bønn for de døde. Håpet om oppstandelse er dermed undertrykkes og lagt inn i bakgrunnen. Denne teorien er i økende grad komme i kristendommen. Den endelige form av læren om sjelens udødelighet ga Thomas Aquinas (født 1226) og den femte Laterankonsilet i desember 1513, pave Leo X erklærte offisielt dogme av naturlige sjelens udødelighet.

Å lære om den såkalte sjelens udødelighet ikke kommer enten fra jødedommen eller fra Jesus Kristus.

Forbindelsen mellom de kristne og de hedenske verden hadde ødeleggende konsekvenser for kristendommen. Faktisk, når to elver flette, en med en skitten og ren med klart vann, så det er ingen skitten vannet rent, men rent vann mister sin renhet. Det er hva som skjedde med den bibelske lære. Jesu lære, bare noen få igjen.

BEGYNNELSEN reformasjonen

I det siste, men Gud var alltid trofast mot henne og noen veldig modige menn som sto opp mot falske undervisning og forkynnelse sannheten av Bibelen. En av de første var John Wycliffe, som studerte Bibelen og kritiserte praksisen med avlat utpressing. Wycliffe var ikke den eneste katolske som gikk mot sin kirke. I det 15. århundre av Jan Hus forkynte sannheten, sannheten at hans liv og de trofaste folk begynte den langsomme utviklingen av reformasjonen, eller rensing av Kirken fra falske teorier.

En annen viktig skikkelse i historien var Martin Luther. Luther begynte å lage gjennomtenkte katolikker over hele Europa for å miste tillit i en rekke myter som har vokst opp og i stedet søker frelse kun gjennom fortjeneste av Jesus Kristus selv. Med Luthers mot og vilje til å tenne en tusen år å skrive avdekket feil og overtro. Kom mer og mer reformere hele Europa og kjempet for sannhet og døde for deg. Men til tross for mange mennesker for brenning og drepe sannheten, den andre på grunn av deres tapperhet og kjærlighet til troende. Protestantismen spredt og meislet ut et sted.

Dermed flere protestantiske kirker, som hver reformasjonen tok et stykke av en sannhet nærmere den bibelske lære.

ORIGIN og insolvens protestantismen fordommer

Satan igjen, ville men for å hindre spredning av sannheten, og fordi det ikke var vold, som påvirker mange mennesker henfalle til fanatisme og ekstremisme. De gjorde ikke krav på guddommelig åpenbaring, og hevdet å ha en fullstendig reformasjon. I virkeligheten, forkastet imidlertid grunnlaget for reformasjonen ble bygget - Oz ord, Bibelen. Og dette skapte mye av fanatiske grupper og sekter, men de er ikke Bibelens lære.

Til tross for en blodig konflikt med Roma, beholdt den engelske reformatorer mange middelalderske skikker og seremonier, som førte mange til å la bare den anglikanske kirken, samt England. Fordi de ble forfulgt igjen, flyktet denne gang tusenvis av protestanter til den nye verden - Amerika. Protestantismen, men snart begynte å synke og kirker i både Amerika og Europa har satt pris på bidraget av reformasjonen, klarte ikke å vokse åndelig. Selv om noen har talt og handlet mot feil i det nittende århundre for reformasjonen protestanter som katolikker i Luthers tid.

Fornyelse og videreføring og UTSEENDE reformasjonen adventismen

Men alle protestanter i Amerika sov. Mange flere begynte å studere Bibelens profetier, spesielt Daniel og Åpenbaringen av John. Farmer William Miller, ble en flittig student av Bibelen og bøkene i Bibelen og tilbakevise de mange feilene på den tiden. For eksempel, tro på den tusenårige fredsrike før slutten av verden, men han var også overbevist om at Jesu gjenkomst er nær.

Det funnet at på grunn av profetien i Daniel 8. kapittel hvor dyrene utfører, som gir verden-imperium. Sammenlignet dem med historien og konkluderte med at profetien identifiserer ram som Medo-Persia (20.verse), en geit, Hellas (21.verse) og navnløse lille hornet som en annen verden makt, større enn de to foregående, som vises til gresk imperium, jage Guds folk og varer til slutten av tiden (23-25 vers). Den eneste kraften som passer denne beskrivelsen, det romerske imperiet, både i hedensk og kristen form.

Den virkelige oppfyllelsen av det lille hornet av Daniels profeti 8. kapitlet skrev kirkehistoriker C. Mervyn Maxwell, "kan bare være det romerske imperiet og dets etterfølger, den romerske kirke."

Hele visjonen slutter med ordene "Det vil være 2300 kvelder og morgener," svarte han. "Da helligdommen skal gjenopprettes." Millerit trodde at helligdommen betyr vårt land og fordi i det meste av tiden profetiene dagen symboliserer året, 2300 år, og som tolket av Daniel i det niende kapitlet, som bestemmes av i begynnelsen av tanken på at Jesus Kristus vil komme i 1844.

Men Kristus kom ikke ennå for 1844 ble beregnet i henhold til bibelske profetien var riktig og basert på viktige hendelser i verdenshistorien - den første Kristi komme. Tidlig forståelse av skriften at dette helligdommer ikke tror landet vårt, men helligdommen i himmelen. Det er midten stedet hvor Kristi frelsesverk for menneskeheten, og hvor Kristus i forbønn for folket.

Romerne 8,34 - Hvem vil fordømme oss? Kristus Jesus døde, men ble i hovedsak reist fra de døde, den Guds høyre hånd og ber for oss!

Hebreerne 9,23-26 - Kristus kom ikke inn i den hellige steder gjort med hender (som er bare om den sanne), men i selve himmelen, for oss å stå foran Gud. Også, til fordi det kom ofres igjen og igjen, som hvert år ypperstepresten inn i det Aller Helligste med blod (som da ville måtte lide fra skapelsen av verden mange ganger), men har nå på slutten av alder til sine ofre en gang for alle slette synd.

Åpenbaring av John 11.19 - deretter åpnet Guds tempel i himmelen, og hans tempel ble sett ark hans pakt.

Hele prototype jordiske helligdom og Israel ofrene pekte på den himmelske helligdommen, hvor Jesus Kristus går i forbønn for oss og hvor det fortsatt er gyldig med paktkiste Guds desaterem. Var så Adventistsamfunnet (advent = forventning), som forventet Kristi komme. Etter en skuffende forstå at Jesus renser den himmelske helligdom, som pekte til Det gamle testamente presedens, og peker på fortsatt gyldig og uendret Guds lov, herunder bud lørdag som en hviledag.

FORBEREDELSE AV KONKLUSJON AV HISTORIE

Gud sendte en annen budbringer, som var en kvinne denne gangen, Ellen Gould White. Det betyr å hjelpe folk forstår tolkning av Daniels bok og Åpenbaringen av John og forstå sannheten ved vår forløsning og ofringen av Jesus Kristus. Den troende kan forstå det vakre linkene i Det gamle testamente foreshadows ofrene av helligdommen og Det Nye Testamentet, da Jesus Kristus oppfylte dette løftet, og prototyper, og er nå i den himmelske helligdom i seg selv går i forbønn for oss. Gud har gitt henne gjennom de andre linjene, som for eksempel ikke å bli forført av falsk lære og falske profetier, som vil ende verden i større grad. Hvordan til å vente på ankomsten av Jesus Kristus med et rent hjerte og ren læring.

Reformasjonen var dermed gjennomført og de første adventistene begynte igjen helliggjørende sabbaten som en dag med Herren, og fortsette å lære, og hevdet at Jesus Kristus og de første kristne.

Satan vil nå forsøke å svare på alle sine falske teorier og læresetninger i kristendommen forbundet med ikke-kristne, kanskje mange av dere allerede føler dette arbeidet. Han trenger å forene verden for å oppfylle sin teori om tusenårsrike rike på jorden, og innarbeide i en lysets engel for å imitere Kristi komme og bringe alle mennesker. Det er skrevet om det var mulig selv de utvalgte ville bli bedratt.

Andre Korinterbrev 11,14 - og ikke så rart, for Satan selv omskaper seg til en lysets engel! Det er derfor ikke noe spesielt når han hevder å være tjenere for rettferdigheten.

Andre Timothy 4,3-4 - fordi tiden vil komme når folk ikke vil tolerere den sunne lære, men passer din smak rundt lærere som vil kile ørene. Vende øret bort fra sannheten, og tyr til myter.

1 Timoteus 4,1 - Ånden sier klart at i nyere tid, noen forlate troen til å følge vandrende ånder og demoniske læresetninger.

Satan vet at tiden historien av verden ikke lenger er lagt opp. Han ble beseiret som vi allerede har skrevet på. Han ble beseiret av Jesu død for oss. Tro på Jesus Kristus kan vi rømme fra Satans makt.

Matteus 24,4-5 - Jesus svarte dem: "Vær forsiktig så ingen bedra dere Mange skal komme i mitt navn og si: Jeg er Messias", og skal forføre mange..

Mark 13,26 - og deretter se Menneskesønnen komme i skyene med stor makt og herlighet.

Luke 17.24 - som om lyn lyser opp i landet fra den ene enden av himmelen til en annen, slik skal Menneskesønnen i sin tid.

Gjennom Den hellige skrifter og gjennom Guds Ånd åpenbarte Gud til hele menneskeheten store prinsipp forankret i Guds lov. Vi vil være blant dem som elsker Forløseren å etterleve?


Relaterte artikler fra kategorien - Falsk lære

Video - kan forene alle verdens religioner?

510_lze_sjednotit_nabozenstvi.jpg Den bysantinske katolske patriarkatet basert på apostoliske og profetiske myndighet før verden utgir en smertefull realitet: Christian Church at homofili offentlig godkjenne, fornekter Guds lover og til seg selv styrtet bannlyst ...
Lagt til: 02.11.2011
Visninger: 200488x

End of the World i desember 2012, ankomst av Antikrist, hva om Bibelen?

600_konec_sveta_2012.jpg Nærmer mange forventet den datoen som beveger siste alle medier. Vi går til ulike e spørsmål om disse dataene. Dato 21 desember 2012, som Mayakalenderen ender. Vil apokalyptisk slutten av verden? ...
Lagt til: 09.12.2012
Visninger: 225154x

Paranormal erfaringer

66_nadprirozene_zazitky.jpg Har du paranormale opplevelser?Flytter du hjem maleri, foto av deres avdøde slektninger? Føler du at du ønsket å snakke med en kontaktperson som er ikke lenger blant de levende? Vet ikke ...
Lagt til: 11.08.2010
Visninger: 174748x

Falske Messias New Age og Maitrea

280_jezis_vs_lucifer_1.jpg "New Age" med disse ordene, siden 1984 i økende grad finnes i alle aviser og nyhetssendinger. Humanity lengter etter, fordi dette ikke lenger er på jorden med oss sist. Noe må ...
Lagt til: 26.11.2010
Visninger: 200423x
Anbefalt

Indulgence - vi kan kjøpe eller tjene frelse?

264_odpustky.jpg Vi kan kjøpe eller få frelse, syndenes forlatelse for å besøke et pilegrimsmål?Hver av dere har sikkert hørt ordet avlat. Vi prøver å bringe det som avlat er og som faktisk ...
Lagt til: 15.11.2010
Visninger: 159361x

No.AmazingHope.net - Fremveksten av falske teorier i kristendommen til verdens ende