No.AmazingHope.net (På hjemmesiden) No.AmazingHope.net

Guds lov - de ti bud rett

True ti bud

585_desatero_bozich_prikazani.jpg

Guds lov - de ti bud rett

Lagt til: 19.04.2011
Visninger: 774606x
Emner: True ti bud
PrintTisk

Les de ti Guds bud, som Gud gav til Moses på Sinai-fjellet. Dette er riktig rekkefølge og ordlyden av de ti bud.

Ingen har lov til å gjøre noen endringer i loven, ingen person, ingen religiøs autoritet eller tradisjon. Hvem vil lytte til Gud, vår Skaper, eller mann, tradisjonen?

Andre Mosebok 20:1-17

Gud talte alle disse ord:

1 "Jeg er Herren din Gud som førte deg ut av Egypt, av trellehuset. Må ikke ha andre guder foruten meg.

Andre Ikke generere en avgud i form av noe i himmelen, jorden eller i vannet under jorden. ikke ikke tilbe dem og dyrke dem for jeg er Herren din Gud, er en nidkjær Gud. Straffe den misgjerning av fedrene på barn inntil tredje og fjerde generasjon av dem som hater meg, og viser miskunn mot tusen av dem som elsker meg og holder mine bud.

3 ikke bruke navnet ditt for Herren din Gud forgjeves, for dem som ville ta navnet hans forgjeves, ville Herren ikke forlate uten straff.

4 Kom hviledagen i hu, for å holde den hellig. Seks dager skal du arbeide og gjøre din gjerning, men den sjuende dagen er sabbat for Herren din Gud. Du skal ikke gjøre noe arbeid - du, din sønn eller din datter, din tjener eller din tjenestepike eller ditt fe, en innvandrer i dine byer. På seks dager skapte Herren himmelen og jorden, havet og alt som i dem, men hvilte den syvende dagen. Derfor velsignet Herren sabbatsdagen og helliget den.

5 Hedre din far og mor, hvor du kan leve lenge på jorden, noe som gir deg Herren din Gud.

Sjette, ikke drepe.

Syvende Ingen utroskap.

8 Ikke stealingl.

9 Ikke lyv om din neste.

10 misunne din nestes hus. Envy din nestes hustru, hans tjener, hans hushjelp, hans okse eller esel - ikke misunne naboen noe. "

Allerede i Det gamle testamente Daniel så at makt til å endre loven. Det eneste budet av tiden er den fjerde budet -. Kom hviledagen i hu og holde den hellig

Daniel 7,23-25 Det fjerde dyret er et fjerde rike på jorden, som er forskjellig fra alle andre: Det omsluttet hele jorden, tråkke den og knuse. De ti hornene er ti konger som skal oppstå fra dette riket. Etter dem en annen konge vil oppstå, forskjellig fra tidligere, og de underkue tre konger. Vil tale mot Den Høyeste, vil de hellige være galt og prøve å forandre tider og regler. (New International Version: Vil forsøke å forandre tider og lover.)

Hva sa Jesus om loven? Det vil alle betale, og for hvor lenge?

Matteus 5,17-19 - "Tro ikke at jeg har kommet for å oppheve loven eller profetene jeg ikke kommet for å oppheve men for å oppfylle Sannelig jeg sier dere: Før himmel og jord forgår ikke.. minste bokstav, ikke en tittle av loven, før det hele går i oppfyllelse. Alle som ville eliminere én av disse minste budene og lærer menneskene i himmelriket er regnet som den minste.

Hvor viktig er Guds lov?

Luke 16,17 - men om himmel og jord forgår, enn å slutte å betale ett poeng loven!

Slettet tro på Jesus og hans nåde lov?

Romerne 3,31 - vi da gjør ugyldig loven ved troen? No way! Omvendt loven.

Hva apostelen Paulus skrev loven?

Romerne 7,12 - men loven er hellig, er budet hellig og rettferdig og godt.

Hvordan vet jeg at kjærligheten til Gud og våre medmennesker?

1 Joh 5,2-3 - Bare fordi vi elsker Guds barn, er anerkjent av det faktum at vi elsker Gud og oppfylle hans bud. Kjærlighet til Gud er at vi gjør hans bud - og hans bud er ikke byrdefulle.

Full Jesus oppsummerte bud av kjærlighet til ord, akkurat som det gjorde i det gamle testamentet Joshua.

Matteus 22:37-40 - Jesus sa: Du skal elske Herren din Gud av hele ditt hjerte og av hele din sjel og av all din forstand. Dette er den første og største bud. Den andre er like stort: ​​Du skal elske din neste som deg selv. I disse to bud er avhengig av hele loven og profetene.

Joshua 22,5 - Bare følg nøye budene og loven, hvordan kan de tjener Herren befalte Moses: Du skal elske Herren din Gud, å vandre på alle hans veier og holde hans bud. Cleave til ham og tjene ham av hele ditt hjerte og av hele din sjel.

For hvor lenge og hvorfor de etablerte reglene for Gud?

Salme 111,7-8 - Lojalitet og retten til å plassere sine hender, pålitelige er alle reglene! Den evige tider er etablert, virkelig og oppriktig som skal utføres.

Hva Gud ga et tegn på Guds folk?

Mosebok 31,13 - Herren sa til Moses: «Tal til Israels barn: Følg min Sabbath, fordi den er et tegn mellom meg og dere fra slekt til slekt, vet du at jeg er Herren som helliger dere.

Det vil være et tegn på Guds bud i de siste dagene?

Åpenbaring 12.17 - Da dragen var sint på kona og gikk for å føre krig med resten av frø hennes, som holder Guds bud og har Jesu vitnesbyrd.

Er Guds ark med Guds ti bud konstant selv himmelen?

Åpenbaringen 11,18-19 - nasjonene gjorde opprør, men din vrede kom, kom det på tide for retten over alle de døde og de payback time for dine tjenere, profetene og helgener, og til alle som verne ditt navn, små og store , og tidspunktet for ødeleggelsen dem som korrupte jorden. «Da Guds tempel åpnet i himmelen, og hans tempel ble sett ark hans pakt.

Hva profeten Malaki skrev som er viktig i forhold til den siste dagen av Herren, flammende som en ovn?

Malaki 3,22 - Husk loven min tjener Moses, regler og bestemmelser som jeg har begått mot ham ved Horeb for hele Israel.

Jesus uttalt profetien ble oppfylt i år 70 e.Kr., det vil si 40 år etter Kristus, men Jesus oppfordrer til lydighet mot loven!

Matteus 24,20 - Be du ikke kjører om vinteren, eller sabbaten.

Og hva det første disiplene? Følger loven og fortsatt beholde på lørdag og himmelfart Jesus Kristus?

Apg 13,14-44 - På lørdag, gikk til synagogen og satte ....... så de snakket om disse tingene neste lørdag ........ neste lørdag for å høre Guds ord samlet nesten hele byen.

Hebreerne 1,1,9 - løftet om å skrive inn hans hvile gjelder fortsatt ...... Derfor er Guds folk en ferie. For de som gikk inn til hans hvile, hvilte fra sine gjerninger, slik Gud hvilte fra hans.

Guds lov alltid var og alltid vil være. Det endrer ikke essensen i Guds regjering full av kjærlighet!


Relaterte artikler fra kategorien - True ti bud

Resten dag, lørdag eller søndag?

60_sunday_saturday.jpg Hva er den riktige hviledag, lørdag eller søndag?Ofte snakke i kristne kirker, hva er den virkelige hviledag. De fleste kirker, helliggjør Christian foreninger søndag, bare en liten håndfull lørdager. Hvorfor verden ...
Lagt til: 02.08.2010
Visninger: 626765x
Anbefalt

Syvende Change of Heart - Tro og loven - Veien til Kristus

273_cesta_ke_kristu.jpg "Hvem er i Kristus, er en ny skapning. Hva er det gamle er borte, har kommet den nye" (2. Kor 5:17).Man kan ikke si nøyaktig klokkeslett og nøyaktig plassering, eller unnlater ...
Lagt til: 22.11.2010
Visninger: 148132x

Ti bud ble spikret til korset?

326_bylo_desatero_prikazani_pribito_na_kriz.jpg Bibelen sier at Gud gav loven - de ti bud, som ble skrevet av Guds finger på stentavler, og gikk inn i paktens ark.En annen, seremonielle Moseloven, som var plassert ved ...
Lagt til: 02.02.2011
Visninger: 199251x

Hvilken er den syvende dag - lørdag, måne lørdag eller søndag?

403_kalendar.jpg Vi er i stand til å fastslå nøyaktig hvilken dag er den sjuende? Det ville være fornuftig at Gud har fastsatt en dag til minne om Hans kreative kraft - en ...
Lagt til: 28.03.2011
Visninger: 201404x

Hva er den syvende dagen i uken er lørdag eller søndag?

278_kalendar.jpg Hva er den syvende kalenderdagen lørdag eller søndag? Hun ble gjort en endring?Mange land i sin nåværende, har sju kalenderdag søndag. Mange er ikke klar over at lørdag er nettopp etableringen ...
Lagt til: 29.11.2010
Visninger: 660668x

No.AmazingHope.net - Guds lov - de ti bud rett