No.AmazingHope.net (På hjemmesiden) No.AmazingHope.net

Jebel el Lawz - Høyre Mount Sinai, arkeologiske funn

Bibelsk arkeologi

343_15_mramorove_kameny.jpg

Jebel el Lawz - Høyre Mount Sinai, arkeologiske funn

Lagt til: 04.02.2011
Visninger: 292146x
Emner: Bibelsk arkeologi
PrintTisk
328_01_vrchol_hory_sinaj.jpg329_02_hora_sinaj_a_plan.jpg330_03_hora_jebel_el_lawz.jpg331_04_hora_sinaj.jpg332_04_hora_sinaj_prostranstvi.jpg333_05_panorama_hora_sinaj.jpg334_06_vrchol_hora_jebel_el_lawz.jpg335_07_vrchol_hory_sinaj.jpg336_08_skalni_rozsedlina_strom_eliasova_jeskyne.jpg337_09_eliasova_jeskyne.jpg338_10_hora-sinaj-oltar.jpg339_11_oltar_zlate_tele.jpg340_12_sinaj_oltar_zlate_tele.jpg341_13_sinaj_kruhy.jpg342_14_sinaj_kruhy.jpg343_15_mramorove_kameny.jpg345_17_sinaj_plot.jpg346_18_sinaj_rytiny.jpg347_19_sinaj_rytiny.jpg348_20_sinaj_rytiny.jpg

I en tidligere artikkel på Mount Sinai, blir vi fortalt at den sanne Mount Sinai er i Saudi Arabia. Dette nettstedet guider fører både bibelske og arkeologiske funn på dette nettstedet. La oss se på noen konkrete spor som viser oss at Jebel el Lawz er den mest bibelske Mount Sinai.

Burnt toppen av Mount Sinai

Toppen av fjellet i Jebel el Lawz er formørket, brent. Brenne bilder til å være noe problem å skjelne kontrast brenne over bunnen av fjellet er svært tydelig. Bibelen forteller oss at Herren steg ned på Sinai berg i brann. Fjellet var innhyllet i røyk og røyken steg fra det som en ovn. Han er fortsatt på toppen av fjellet klart formørket, forkullet.

Mosebok 19,18 - Mount Sinai var alt pakket inn i røyken fordi Herren ned på det i ild. Rose fra det som røyk fra ovnen, og hele fjellet ristet kraftig.

Mosebok 4,11-12 - Så du er nær, og stod under fjellet. Mountain brann brant ned til svært himmelen, rundt mørke skyer og sky. Og Herren talte til deg om brannen.

Bibelen forklarer at fjellet var innhyllet i røyk, ilden brant helt til himmelen. Det måtte være veldig fascinerende og skremmende syn for folket i Israel. Denne manifestasjon av Guds kraft, la fjellet Jebel el Lawz spor av brann til i dag.

Helgenskrin av Golden Calf

Israels folk, bodde mange år i slaveriet i Egypt. Der han lærte den hedenske skikker av egypterne og tok over deres vaner, lære å tilbe avgudene i Egypt.

Ved foten av Jebel el Lawz fant en stor stein alter, som er gravert med design av egyptisk hellige okser og kalver. Ron Wyatt alteret viste Rejhardské University arkeolog, som umiddelbart gjenkjennes dens betydning. I Saudi-Arabia, er ingen ingen andre sider som dette.

Exodus 32.1 - Da folk så at Moses kom tilbake fra fjellet i lang tid, samlet rundt Aaron. "Kom, gjør oss en gud, som vil føre oss, sier han oppfordret. "Hvem vet hva som skjer med det Moses som førte oss ut av Egypt."

Mosebok 32,4-5 - Ti av dem tok gull, formet og støpt i form av en kalv. Da sa: "Dette er din gud, Israel, som førte deg ut av Egypt!" Da Aron så statuen sto foran alteret. Da han annonserte, "I morgen er det fest!"

Exodus 32,5,8 - Snart å ha gått den veien jeg bød dem. Han kastet en kalv og tilbad ham, tilbød ham og sa: "Dette er din gud, Israel, som førte deg ut av Egypt"

Som Bibelen ble skrevet før toppen av Jebel el Lawz fant en stein alter med graveringer av Egypt, som ble opprettholdt fram til i dag å vitne om den bibelske historien.

Stone sirkler

Underveis israelere ble funnet store mengder stein sirkler. Nær fjell Jebel el Lawz er et stort antall stein sirkler, som er plassert på vestsiden av fjellet. Hva steinringer som serveres er ikke akkurat kjent. Var sikkert å trimme leiren. Men Bibelen forteller oss at Israels folk slo leir før Mount Sinai, og det er ikke noe stein sirkler. Sirkler av stein kan være reist for å holde dyrene på stedet, som kan bli plassert på vestsiden av fjellet, mens folket og deres leir var på den annen side, i øst, fjellet.

Elias hule og rock bresprekk

På høyre side fra toppen av Mount Sinai er det en hule som du kan se på bildet. Dette kan bli henvist til grotten hvor Bibelen Elias tilbrakte natten.

1 Kongebok 19,8-9 - stod opp, spiste og drakk, og styrke av mat og deretter gikk i førti dager og førti netter til Horeb Guds berg. Der han gikk inn i hulen, og tilbrakte natten.

På toppen av grotten er to store steinblokker. Blant disse steinblokker vokser ensomme treet. Det er stedet der Moses gjemte hendene?

Mosebok 33,22 - Når vil min herlighet måte, sette deg inn i en steinete kløft, og vil dekke deg med min hånd til jeg har passert.

Vi slår fra Bibelen og se hva Koranen sier, hvis det er en ledetråd til den sanne Mount Sinai.

Mohammed visste dette området, og besøkte henne minst en gang i 631 til å signere en fredsavtale mellom den kristne lederen av Aqaba og den jødiske stammene i oase av Al Maqnah, som er tilgjengelig til fots fra fjellene i Jebel el Lawz.

Koranen ble skrevet i løpet av livet til Muhammad (570-632), i den form som Koranen vi kjenner i dag, ble samlet etter Muhammeds død. Koranen sier om treet på Mount Sinai, som selv i dag, og du kan se den i fotogalleriet.

Sura nummer: 23, vers 20 - og treet som fremkommer fra Mount Sinai, og som gir olje og juice, spise de levende.

Koranen er ikke en kristen, selvsagt, autoritative, men vil bare påpeke at det er en ledetråd som vil hjelpe oss med å identifisere den virkelige Mount Sinai.

Alle bevisene peker på det faktum at dette stedet er virkelig Mount Horeb, som er beskrevet i detalj i Bibelen.

Etter hva Ron Wyatt gjort oppmerksom på dette stedet i 1984, var Saudi myndigheter omgitt av et fjell område i en wire gjerde, ble det utsatt å vokte bygningen. Dette området ble erklært en arkeologiske området og er stengt til verden.

På dette øyeblikket i tid for å fange filmen The Exodus Conspiracy. Dette teamet har ledet befaringen grundig dokumentert. Vi kan snart se frem til denne filmen, som vi avslører den fantastiske arkeologiske funn.

I en annen artikkel på Mount Sinai, vil vi se mer fakta og gjenstander som er funnet der.


Relaterte artikler fra kategorien - Bibelsk arkeologi

Turist besøkssenter - Noahs Ark

28_tourist_visitors_center.jpg Den tyrkiske regjeringen hadde gjennomført omfattende forskning med arkeologer. Arkeologer har utforsket alle fakta for dem ved Ron Wyatt og hans kolleger. Etter å ha undersøkt området og fant alle gjenstandene, ...
Lagt til: 22.07.2010
Visninger: 134970x

Exodus - Red Sea krysset

122_mapa_exodu.jpg Exodus - Bibelske krysset Rødehavet Israels folk.I Bibelen bok Exodus, finner vi en av de mest gripende historier. Denne historien forteller om vandringer av israelittene fra Egypt til det lovede land. ...
Lagt til: 16.09.2010
Visninger: 343517x

Høyre Mount Sinai - Jebel el Lawz ble funnet i Arabia

306_sinai.jpg Etter hva Ron Wyatt oppdaget plassen til israelittene krysset Rødehavet i Aqaba Gulf er nå klart at Mount Sinai ikke kan være plassert på Sinai halvøya, som han uttrykte kartografer. Mount ...
Lagt til: 10.01.2011
Visninger: 288409x

Oppdaget nagler og forsteinet tre - Noahs Ark

44_nyt_1.jpg Den 16 september 1987 ble det analysert gjenstander som ble identifisert som (om bord tre bjelker). Galbraith Laboratory i Tennessee Knowville testes i disse prøvene. Resultatet av analysen viste at prøven ...
Lagt til: 22.07.2010
Visninger: 184820x

Noah's hus og grav

19_house_noah_4.jpg Ron Wyatt fant to minnetavler på som var hugget i stein, som representerte dødsfallet til Noah på ett bord og hans hustru døde på deres andre album gravert med åtte kors ...
Lagt til: 22.07.2010
Visninger: 176581x

No.AmazingHope.net - Jebel el Lawz - Høyre Mount Sinai, arkeologiske funn