No.AmazingHope.net (På hjemmesiden) No.AmazingHope.net

Opplev helbredet gutten fra Bangladesh

Erfaringer med Gud

488_zkusenosti_moskala.jpg

Opplev helbredet gutten fra Bangladesh

Lagt til: 02.10.2011
Visninger: 151117x
Emner: Erfaringer med Gud
PrintTisk

Ti år Yasiah så moren å rydde opp gulvet, lage mat, sette en kjele med vann på skulderen hans og dro til landsbyen godt for vann. Han så ønsket han kunne hjelpe med dette, som andre barn, men han kunne ikke. Han led av barndommen polio. "Mamma, jeg fremdeles påvirket av dette," spurte Yasiah. "Ja, hvis ikke Gud gjør et mirakel i livet ditt," sa mor hans. Han visste det så elendig som han. "Men nå må du være fornøyd med det, hva med deg." "Du sa at Gud kan lage et mirakel for meg," sa Yasiah med håp. "Vi ber predikanten å be med oss ​​for Guds mirakel?" "Siden det misjonærer forlot landsbyen vår, har vi ingen predikant som ville be med oss," sa moren.

Et par dager senere kom Yasiah far hjem fra feltet og brakte gode nyheter. Ett predikant besøkte en nærliggende landsby som er om bare 16 km unna. Noen menn har gått nå for ham og ba ham komme og også besøkt landsbyen vår. De sies å tilhøre Syvendedags Adventistsamfunnet, men det er en god mann. Yasiahovi øyne lyser opp. "Kanskje forkynneren kommer til oss så vel som hjemme, og vil be for meg å bli frisk igjen," sa han. Forkynneren Yasiah faktisk besøkte hjem og ba for gutten. Han fortalte sin far: "Ta din sønn til byen hvor vi har en spesiell samling Slå på predikanten og be dem om å be for sønnen din.."

Faren og noen menn fra landsbyen båret gutten til bussholdeplassen for å få ham inn i byen. Deretter søker Adventist pastorer og bedt dem om å be for Yasiaha. Predikanter utarbeidet en spesiell tid for bønn og be for helse for Yasiaha. Etter bønnen sa han en av de predikanter: "Tro på kraften i Jesus Kristus og tro at du er frisk Yasiah var veldig glad han var sikker på at Jesus skulle helbrede ham, og vil gå som de andre!.." Når mirakel skje? "Stilte faren på vei hjem." Det vil være i morgen? "" Jeg vet ikke, min sønn, »svarte faren." Vi tror på Jesus Kristus. Han vet best. "

Neste morgen da han våknet Yasiah, prøvde å stå på føttene. Og det virket! Kunne skje! "Ja, Herre Jesus, takk, jeg håper dere helbrede beina mine." Yasiah reiste seg mange ganger i løpet av dagen. Han følte bena bli sterkere og så sluttet de første skrittene. "Pappa, se!" ringte til sin far da han kom tilbake på kvelden fra feltet. "Jeg kan stå og gå!" og viste det til sin far. "Ja, Gud svarte våre bønner," sa faren. Snart Yasiah kunne hjelpe moren å hente vann fra brønner og gikk også å hjelpe sin far på feltet.

Når folk i landsbyen for å se hvordan han ble mirakuløst helbredet Yasiah, spurte Adventist predikanten å komme til landsbyen deres og hadde et møte. De var sultne på Guds ord. Nå er hver lørdag samler en stor del av befolkningen i denne landsbyen. Blant dem er det også et lykkelig og sunt Yasiah og takknemlige foreldre.

Jesus sa: Mat 7.7 - "Spør og du vil bli gitt, søke og finne, banke og det vil bli åpnet." Allerede snart vil åpne portene til det nye Jerusalem og hørte vakreste sang for å feire den vinnende av Ham som sitter på tronen, og Lammet.

Din bror i Jesus Kristus Milan Moskala

Mange andre opplevelser som disse erfaringene Moskala M. misjonær i Bangladesh. Dersom en mann jobber for Gud av hele ditt hjerte, og Gud åpenbarer slike fantastiske fungerer som helbredelsen av denne gutten. Her kan du se på deres hjemmeside, hvor du også har mulighet til å hjelpe i deres viktige arbeid. http://www.helpforlife.cz/


Relaterte artikler fra kategorien - Erfaringer med Gud

Gud beskyttet sitt folk

470_buh_ochranil_svuj_lid.jpg Deliverance Syvendedags Adventistsamfunnet i Hiroshima i 1945På slutten av andre verdenskrig kom i den japanske byen Hiroshima spesiell rekkefølge. Syvendedags adventister, som bodde i denne byen ble anklaget for spionasje, og ...
Lagt til: 24.08.2011
Visninger: 145120x

No.AmazingHope.net - Opplev helbredet gutten fra Bangladesh