No.AmazingHope.net (På hjemmesiden) No.AmazingHope.net

Overholdelse av sabbaten gjennom århundrene

True ti bud

464_zachovavani_sboty.jpg

Overholdelse av sabbaten gjennom århundrene

Lagt til: 14.08.2011
Visninger: 380300x
Emner: True ti bud
PrintTisk

A overraskende tverrsnitt av historien som viser at Gud alltid har hatt sitt folk, som holdt alle de ti bud, inkludert Guds hviledag - sabbaten. Han har aldri unnlatt å utrydde de troende mennesker og å undertrykke overholdelsen av Guds lov.

Brother JF Coltheart, evangelist Northern Division, 1954.

Følgende rapporter er et resultat av lange og kjedelige søke og sammenligne kilder. På siste tur lyktes JF Coltheart evangelist, personlig lese gamle manuskripter og original innsikt i kildene til mange sitater plassert i biblioteker og museer i Europa, i Konstantinopel og øst.

Selv om skrifter av martyrene ble ofte brent eller på annen måte ødelagt, har bevis, enten fra overlevende poster, eller til og med motstandere av rapportene, som til alle tider, de som er ordinert på lørdag, de som trofast holder Guds lov, enten det er i Bohemia eller i Skottland, hvor han var lørdag opprettholdt inntil det 12. århundre. eller, i Abyssinia, hvor det ble opprettholdt inntil det 17. århundre.

1 århundre

Jesus - Matteus 19, 16,17 - plutselig kom til ham en mann med et spørsmål: «Mester, hva godt må jeg gjøre for å få evig liv?" Han sa til ham: "Hvorfor meg spørsmålet for god Only One er bra Men hvis du vil inn til livet, adlyde budene?.."

4 Commandments - 20 Exodus, 8-11 - Kom hviledagen i hu, for å holde den hellig. Seks dager skal du arbeide og gjøre din gjerning, men den sjuende dagen er sabbat for Herren din Gud. Du skal ikke gjøre noe arbeid - du, din sønn eller din datter, din trell eller din tjenestepike eller ditt fe, en innvandrer i dine byer. På seks dager skapte Herren himmelen og jorden, havet og alt som i dem, men den sjuende dagen hvilte. Derfor velsignet Herren sabbatsdagen og helliget den. Jesus - Luke 4,16 - Da han kom til Nasaret, hvor han ble oppdratt, kom ifølge hans skikk på sabbaten, til synagogen og stod opp for å lese.

Matteus 24,20 - Be du ikke kjøre i vinter eller sabbaten.

Jesus lærte sine disipler å be for den til å flykte fra sine beleiret Jerusalem var ikke i vinteren eller på lørdag. Jerusalems ødeleggelse skjedde i 70 AD (40 år etter korsfestelsen).

Hans etterfølgere - 23. Luk, 56 - har kommet hjem og forberedt krydder og salver olje, men da vedlikeholdt i henhold til budet sabbatshvilen.

Paul - Apg 17, 2 - Paul der som han pleide å gå og tre lørdag talte til dem fra Skriftene.

Paul og hedningene - Apg 13, 42.44 - Da han forlot synagogen, er lokale hedninger bedt dem om disse tingene fortelle neste lørdag. Den neste lørdag til å høre Guds ord samlet nesten hele byen.

Her finner vi hedninger som hadde samlet seg lørdag i en hedensk by. Vers 44de snakker ikke om lørdag skolen i synagogen, men sier at han møtte nesten hele byen. Ifølge den 42. verset ba for at det skal være tillatt neste lørdag igjen for å høre meldingen.

Bibelen snakker om den gamle jødiske uken, som er en degradering, men Den Hellige Ånd, som førte til skriving av Apostlenes gjerninger ca 30 år etter korsfestelsen av Jesus Kristus, i live ved neste lørdag.

Jan - en åpenbaring, 10 - I Herrens dag var jeg i Ånden og hørte bak meg en høy røst som en trompet ..

(2 Markus, 28, 58 Jesaja, 13, 2, 20 Exodus, 10 er tydelig at lørdag er dagen for Herren.)

Josephus - ikke byer, eller grekere eller barbarer, eller noen annen nasjon, som ikke ville nå vårt vane å holde den syvende dag! - M'Clatchie, Notes og spørringer på Kina og Japan, Vol. 4, nummer 7.8, side 100

Første kristne århundre - Abrahams åndelige etterkommere flyktet til Pella, da, på den andre siden av Jordan, hvor de fant en viss sikkerhet og for å tjene sin Master og helliggjørende sabbaten. - Eusebius, Ecclesiastical Historie, Vol.3, kapitola.5.

Philo - forklarer at den syvende dag var en festlig dag, ikke bare av den NEB denne byen, men hele universet. - M'Clatchie, Notes og spørringer, Vol.4, 99

2. århundre

Tidlig kristne - De første kristne observere lørdag med stor ærbødighet, tilbrakte dagen i hengivenhet og prekener. Ingen tvil tok denne vanen fra apostlene, samt noen steder av Skriften vitner om. - Dr.TH Morera, Dialoques På Herrens dag, s.189.

Lørdag var et sterkt bånd, noe som var knyttet til hverandre, bare ikke etter overholdelse av Jesu eksempel, men også hans kommando. - Geschichte des Sonntags.

Kristne andre århundret - hedningekristne fra den hellige sabbaten. Gieseler, Kirkens historie, Vol.1, kapittel 2

Tidlig kristne - De første kristne jøder hellig lørdag. Etter mange år hatt et fellesmøte derfor ha som er lest ut av loven. Dette varte til Laodikea Assembly. - The Whole Verker av J. Taylor.

Early Church - er en viss faktum at lørdag ble tatt opp og beæret (som starter neste søndag festligheter). Opprettholde mer enn 3 århundrer etter dødsfallet av vår Forløser. - En Lært Avhandling av Sabbat, str.77.

Andre tredje og 4 Centuries - jødiske Rite of Lørdag var bevart fra tiden med apostlene til Assembly Laodikea (rundt 364). Det er tydelig fra registreringer av mange forfattere og har vært økende praktisert tross et forbud utstedt. - J. Lei, og Sundaj Sabbath, side 163

3 århundre

Egypt - (. Papyrus Oxyrhynchus, 200-250 e.Kr.) Bare gjøre det rette fra lørdag lørdag, vil du se Faderen. - Den Oxyrhynchus Papyri, London.

Tidlig kristne - Lørdag har du for å opprettholde æren av det ferdige arbeidet hans skapelse, ikke dens vedlikehold, er det en dag til å fokusere på loven, ikke latskap hender. - The Anti-nikenske Fedre, Vol.7, side 413

Afrika (Alexandria) - Etter at festlighetene fullgyldige offer (korsfestelsen) kommer den andre part: lørdag, og alle de rettferdige blant de troende ansvar for å holde festen for sabbaten. Tilhører derfor hvile, altså. Overholdelse av sabbaten, Guds folk (4 Hebreerne, 9). - Preken på nummer 23, Part.4, i Migne, patristiker graeca, Vol.12,

Tidlig kristne - lørdag den syvende dagen ... ble innviet i Kristus, apostlene og tidlige kristne, inntil Laodikea parlamentet i en viss forstand, slik at overholdelse av sabbaten. - Dissertation på Herrens dag, side 34 44de

Fra Palestina til India - Rundt år 225 e.Kr. var omfattende bispedømme og sammenslutninger av den østlige kirken som hellig sabbat, og varierte fra Palestina til India .- Migani, Early spredningen av kristendommen, vol.10, side fire hundre og sekstinde

India - (buddhistisk kontroverse 220 AD) - Kushanova dynastiet i det nordlige India har sammenkalt et råd Vaisala viktigste buddhistiske prester til enhet blant dem var i ferd med å bevare deres hviledag. Noen av dem var så påvirket av skriftene i Det gamle testamentet for å rettferdiggjøre start lørdag. - Lloyd, The Creed of Half Japan, side 23

4 århundre

Italia og Øst - det var en generell skikk på den østlige kirker, men også noen vestlige kirker ... Det betyr ikke at Øst-kirken, eller noen andre kirker, som observerer denne dagen, lagt til jødene. De kristne i disse kirkene møtes på lørdag fordi de bekjenner seg og tilbe Jesus Kristus, Herre over sabbaten. - Historien om sabbaten, Dr. Heylyn, London.

Laodikea Diet - 365 e.Kr. - Canon 16 - lørdag for å være høytlesning evangeliet og andre deler av Skriften.

Canon 29 - Kristne bør ikke vende seg til jødedommen og lørdag til å tilbringe i lediggang, men skal fungere på denne dagen. Herrens dag på den andre siden de bør særlig ære, og fordi de er kristne, hvis mulig, bør de arbeide på denne dagen. - Hefele, Council, Vol.2.

Orient og den største delen av verden - kristne i svært lang tid på å prøve å holde Sabbath, eller sjuende dagen ... Det er klart at alle menighetene i Orienten, samt den største delen av verden for å observere sabbaten som en dag for fest ... Athanasius beskriver som samlet seg lørdag for en religiøs menighet, ikke fordi de var påvirket av jødedommen, men fordi de tilber Jesus, Herre over sabbaten. Epiphanus skriver det samme. - Antiquities av den kristne kirke, Vol.II, bok XX, kapittel 3

Abyssinia - St. Ambrose av Milano offisielle rapport gir Abyssiner biskop Musæus, turnert i slutten av fjerde århundre, nesten alle i Kina. Etter ham inntil det 17. århundre fortsatte Abyssiner kirken ordinerte lørdag som en hviledag i henhold til det fjerde bud. - Ambrose, De Moribus, Brachmanorium Opera Omnia, 1132, Vol.17. strana1131. 1132nd

Arabia, Persia, India og Kina - Migani forteller Abyssiner Church (kirke, som beholder lørdag) var rundt år 370 e.Kr., veldig populært. Hennes berømte biskop Musæus, foretok omfattende reiser i øst og styrket Kirken i Arabia, India og Kina. - Truth Triumphant, tre hundre og åttende side

Italia - Milan - Milan biskop Ambrosius forteller at han var i Milan, hellig søndag. Derfor kom det en ordtak: Når i Roma, live Roma! - Heylyn, The History of the Sabbath-1612th

Spania - Elvirsk kommunestyret (305 AD) - 26 canon elvirsk Diet forklarer at den spanske kirken på den tiden opprettholdt sabbaten, den syvende dag. Innlegget i hver lørdag: Det ble besluttet å rette en feil som bør være hver lørdag raskt. Denne beslutningen av Assembly er i direkte opposisjon til Kirken i Roma, som definerer sabbaten som en fastedag for å redusere det til folk og utløste motstand.

Spania - sikkert ikke uten interesse at i det nordøstlige Spania, nær Barcelona, ​​byen Sabadell. Ligger på landsbygda, der han en gang levde av dem som kalte seg valdensere, eller Sabbatati, indikerer sabbathers.

Persia - 335 -375 AD (40 år med forfølgelse under Sjapur II) - Den mest kjente tiltale av kristne: De avviser Gud vår egen sol, har sin tilbedelse på lørdag, vanhelliger hellig grunn, fordi det begrave sine døde.

De avviser vår solguden. Ikke introdusert Zoroastr, hellige grunnleggeren av vår guddommelige tro, for tusen år før den dagen of the Sun (søndag) til å respektere loven! Men disse kristne har sine gudstjenester på lørdag. - O'Leary, The syrisk kirke og fedre, strana83. 84

5 århundre

Selv om nesten alle kirkene i hele verden har den hellige nattverd hver lørdag, nektet den å kristne i Alexandria og Roma.

Vær oppmerksom på forrige lørdag sitatet forklarer ordet som følger: Ikke glem at søndag er aldri som lørdag gjorde ikke tilstanden enten fedre eller fra historikere. - Sokrates, Ecclesiastical History, 5 bok, 22 kapittel, side to hundre og åttiniende

Konstantinopel - Innbyggerne i Konstantinopel, og nesten alle kom sammen på lørdag som den første dagen i uken. I Roma og Alexandria, var det ikke. - Sokrates, Ecclesiastical History, 7 Book, kapittel 19

Verden - Augustin, biskop av Hippo (Nord-Afrika) - Augustin er rapporter som lørdag i sin tid ble innviet i det meste av den kristne verden. Hans vitnesbyrd i så måte er enda mer verdifullt hvis han selv veldig strengt og konsekvent opprettholdt en søndag. - Nikenske og Post-nikenske Fedre, Vol.1, 353354 side.

Egypt - Selv om det generelt er vanlig i Egypt i ulike byer og landsbyer, der innbyggerne møtes på lørdag kveld for å feire Herrens nattverd. Om dagen, faster ikke. - Sozomen, Eccles-astical History, bok 7, kapittel 19

Pave Innocent (402-417) - pave Silvester (314-335) kommanderte den første, at de troende fastet på lørdag, og pave Innocent (402-417), gjorde han det obligatorisk for alle lov emner ham til kirker, så at lørdag var ikke en hyggelig dag. Uskyldige innviet dagen lørdag på innlegget. Heylyn, History of the Sabbath, Vol 2.

Kristne 5. århundre - Den kristne kirke opprettholdes ved den jødiske overholdelsen av lørdag til det 5. århundre. Ancient kristendommen Eksemplifisert, Lyman Coleman.

Frankrike - I tillegg til kveld og natt tilbedelse er aldri manglet i løpet av dagen, unntatt lørdag. - J. Cassian, en fransk munk, Instituttes, 3 bok, kapittel 2

Kristne 5. århundre - Rundt 420 e.Kr. jobbet på søndag, selv de mest fromme kristne. - Avhandling av sabbatsdagen av Dr. White, biskop av Ely.

Afrika - Augustine identifiserer med beklagelse at to kirker i Afrika en observerer lørdag og den andre i denne fastedag. - Heylyn, The History of the Sabbath

Spania (400 e.Kr.) - Ambrose hellig den syvende dag som en lørdag (som han selv sa). Han hadde stor innflytelse i Spania, hvor han også opprettholdt en lørdag. - Truth Triumphant, side 68

Sidonius (Theodericha kongen av goterne, 454-526 e.Kr.) - er det faktum at tidligere i den østlige verdens velsignet lørdag og lørdag, tilbedelse, mens folk i vest lørdag neglisjert. Apollinaris, Epistolae Sidonnii.

Church of Scotland - hadde en vane som stammer fra tidlig - det monastiske Church of Ireland som observere lørdag og hvile fra alt arbeid hans.

Skottland, Irland - Vi ser her kontinuiteten i praksis tidlig - de geistlige Church of Ireland, at hviledagen ble opprettholdt på lørdag. - Historien om den katolske kirke i Skottland, Vol.1, ved katolske historikeren Bellesheima.

Skottland - Columban - jobbet 34 år i Skottland før hans død, på lørdag, sa 9. juni hans elev Diermitovi: Denne dagen er en lørdag, en dag med hvile, og for meg er det virkelig en hviledag, fordi de gjøre ende på alle mine arbeid og innsats. - Butler, Lives of the Saints, Vol.1, 597 e.Kr.

Columban - (Dr. Butler: The Story of hans død) - Forfatteren av de beste livsverk Columban sier blant annet: Vår lørdag. Skikken med å kalle den første dagen i uken hviledag, begynte bare omkring tusen år senere. Adamnan, Life of Columba, de to hundre og trettinde siden

7 århundre

Skottland og Irland - JC Moffat, professor i kirkens historie i Princentonu sier: I Irland og Skottland, var vanlig i tidligere tider, observere sabbaten som en dag for hvile. Det fjerde bud, den sjuende dagen i uken, holder bokstavelig talt. - Kirken i Skottland, brukte partiet et latinsk bibel 140.Kelts, men det var ikke Vulgata. Sabbaten som en hellig hviledag.

Søndag pleide å ha noen spesielle tilbedelse montering. Flick, The Rise of the Mediaeval Church.

Roma, pave Gregor I (590-604 e.Kr.) skrev mot den romerske borgere som forbyr alt arbeid på lørdag. - Nikenske og Post-nikenske Fedre, Vol.XIII, strana.131. Gregory, biskop ved Guds nåde, hans elskede sønner den romerske borgere: Jeg har hørt at visse menn av de opprørske ånd, strekker seg mellom deg de gale tingene som er i opposisjon til den hellige tro, og forby arbeid på lørdag. Jeg kan ikke kalles annet enn budbringere av Antikrist. - Personlig datablad.

Pave Gregor Jeg sa at når Antikrist kommer, vil han holde sabbaten som en dag for hvile. - Brevene av Gregor I, tall1. Den samme pave sendt ut en offisiell uttalelse mot en bestemt del av byen Roma, fordi det den trofaste observere lørdag og lørdag tilbe Gud. - Brevene av Gregor I, nummer 1

8 århundre

Rådet Friaulsk, Italia (791 etter Kristus / Canon / 13.) - Kommandoer alle kristne til å observere Herrens dag, ikke for å hedre den tidligere lørdag, men ONU hellige natt, som var den første dagen i uken som kalles Herrens Day. Uttaler på lørdag, er den dato som opprettholder jødene, mener vi den siste dagen i uken, som også holde våre bønder. . . - Mansi, 13, åtte hundre og femtiførste

Rådet Liftinsk, Belgia - (745 e.Kr. besøkte Boniface.) - Den tredje talen Rådet advarer mot overholdelse av sabbaten og refererer til forsamlingen Laodikea. - Hefele, History of konsiler.

Persia og Mezopotanie - åsene i Persia og Tigris og Eufrat daler salmer ble hørt. Høstet avling og betale tiende. På lørdag, stormet til sine kirker, å be til Gud. - Realencyclopaedie für Protestantische teologi und Kirche.

India, Kina og Persia - overholdelse av sabbaten som den syvende dagen i uken var meget utbredt og rotfestet blant de troende av den østlige kirken og kirken St. Thomas i India, som aldri var forbundet med Roma. Lørdag også holde disse menneskene som ble frigjort etter at Rådet chalcedonsk fra Roma, nemlig Abyssinere, Jakobits, maronitter og armenere. - Schaff-Herzog, The New Encyclopedia of Religious Knowledge.

Kina - 781 e.Kr. - R.781 etter Kristus var laget av marmor, en berømt kinesisk monument som forteller av utvidelsen av kristendommen i Kina på den tiden. Denne innskriften inneholder 763 ord, ble avdekket i nærheten av byen Changan i 1625 og er nå lagret i Forest of tabletter i Changan. Det følgende utdraget viser at overholdelsen av sabbaten: den sjuende dagen vi bringer våre offer. Tidligere var imidlertid renset våre hjerter, og vi har tilgivelse for syndene. Dette perfekt og fantastiske religion er vanskelig å identifisere, hans briljante veiledning, men lyser i mørket. - Kristendommen i Kina, M. 1 'Abbe HUC, Vol.I, kapittel 2, side 48,49.

9 århundre

Bulgaria - Bulgaria var under den tidlige perioden av hans evangelisering lært at lørdag ikke utføre noe arbeid. - Responsa Nicolai Papa I et Con-konsultasjoner Bulgarorum, Respensum 10nde

Bulgarere ble brukt til å observere lørdag. Pave Nicholas skriver mot denne praksisen. (Svar Pave Nicholas jeg til brev av regjerende prins av Bulgaria, Bogarise): Spørsmål 6 - Svømming er tillatt på søndager. Spørsmål 10 - På søndag, folk holde seg borte fra jobben, men ikke på lørdag. Hefele, 4346 - tre hundre og femtiandre

Konstantinopel - (Photius, konstantinopolitanske patriark, beskylder pavedømmet): I motsetning til diktere kanon bulgarere å faste på lørdag. - Photius fra kard.Hergenrotha, 1.Poznámka: pavedømmet og fortauet prøver konstant til lørdag falt i unåde, så insisterte på at alle i denne fastedag. På denne måten folket ønsket å gå til søndag, den første dagen i uken, som allerede har mottatt Roma.

India, Abyssinia - overholdelse av sabbaten på den syvende dagen var meget utbredt og rotfestet blant de troende av den østlige kirken og St. Thomas kristne i India. Også holde Abyssinere lørdag.

Bulgaria - I det 9. århundre Pave Nicholas jeg sendte den regjerende prins av Bulgaria et langt dokument der de oppfordres til å utsette arbeid på søndag, ikke lørdag. Supreme leder av den greske kirke er sint på forstyrrelser av pavedømmet å forårsake deres, og snakket om pavedømmet kladbu. - Truth Triumphant, side 232

10 århundre

Skottland - jobbet på søndag og lørdag observere sabbaten i henhold til reglene. - A History of Scotland fra den romerske okkupasjonen, Vol.I, side 96.

The Eastern Church - Kurdistan - Nestoriansk ikke spiser svinekjøtt, og holde lørdag. Auricular tilståelse ikke kjenner, og ikke tror på skjærsilden. - Schaff-Herzog, The New Encyclopedia of Religious Knowledge.

Valdenserne - Og siden ikke holdt noen annen dag bare på lørdag, kalte de folk uten hvile, hvilket betyr at mange, om ikke holdt noen sabbat. Luther - Fore-Runners, side 8.7

Romersk - katolske forfattere prøver å fornekte den apostoliske opprinnelse valdenserne for å bevise at den romerske kirken er den eneste apostoliske kirken og alle andre har en senere basis. Av denne grunn, hevder at valdenserne takke for sin opprinnelse til dets grunnlegger Peter Valdusov av det 12. århundre.

Dr.Petr Allix skriver: I den anledning har noen protestanter vært fanget i en felle. . . Det er en stor feil å tro at denne kirken ble grunnlagt av Petr Valdus ... Det er ingenting annet enn ren løgn. - Ancient Church of Piemonte, Oxford, 1821.

Det er sant at dette navnet ga Valdus dalen beboere. Lenge før de ble kalt valdenserne eller Vaudes av daler hvor de bodde. - Ancient Church of Piemonte, Oxford, 1821.

Peter ble også kalt Waldo Valdus eller fordi de tok sine religiøse meninger fra innbyggerne i disse dalene. - Historien om den kristne kirke, William Jones, Vol.II.

11. århundre

Skottland - Etter deres syn var lørdag, rett på hviledagen, som ikke engasjere seg i arbeidet .- Celtic Scotland, Vol 2.

De jobbet på søndag, og lørdag, holde budene. Disse tingene Margaret fjernet. - A History of Scotland fra den romerske okkupasjonen, Vol.1.

Tilbakeholdne med å gi Herrens dag av ære og utført en obligatorisk daglig arbeid, som i andre dager. Queen Margaret er lærer på ulike måter, det er mot loven. Hun sa: Vær i ærefrykt for Herrens dag, fordi på denne dagen Herren stod opp fra de døde. Bevisstheten om at vi har denne dagen blitt befridd fra fangenskap av Satan, ikke utfører noen grove arbeid. Ærverdige Pave Gregory vitnet om det samme. - Life of Saint Margaret (British Museum Library).

Oppfordret dem til å ha gitt respekt ved Herrens, virket, faktisk, at i dette tilfellet fulgte det originale skikken med den irske kirke og den hellige sabbaten, en dag med hvile og avstå fra arbeid. - Skene, Celtic Scotland, Vol 2.

Skottland og Irland - T. Ratcliffe Barnett skriver i sin bok om den inderlige katolske dronningen av Skottland, som i 1060 første kalte henne brødrene til ødeleggelsen Columbanovy. Han skriver: I dette tilfellet, skottene sannsynligvis til å følge den gamle skikken med den irske Kirken, som velsignet sabbaten som hviledag i stedet for søndag. - Barnett, Margaret of Scotland: Queen og Saint.

Rådet Clermon - I løpet av første korstog, beordret pave Urban II. Clermon ved Council (i 1095 AD) som ble fjernet lørdag til ære for Jomfru Maria. - Historien om sabbaten.

Konstantinopel - Fordi vi observere lørdag, jødene og Herrens dag med oss, denne vanen minner fra Nasaret sekt. (Nasaret var et kristent trossamfunn.) Migne, Latin patristiker, Vol.145, også Hergenroether, Photius, Vol.3.

Gresk kirke - Som alle vet, er underlagt overholdelse av sabbaten skarpe kampen mellom den greske og romerske kirker. (Den greske kirke splittet fra Roma i 1054th) - Neale, A History of the Holy Eastern Church, Vol.1.

12. århundre

Lombardia - I Lombardia sabbatize spor ble funnet lørdag i dagene av Gregory I. og Gregor VII. - Med Strong Cyclopaedia, I.

Valdenserne - Robinson rapporter om valdenserne bor i Alpene, som også ble kalt sabbathers - (Sabbatati). De er så kalt fordi den hellige sabbaten. - Blair, History of the valdenserne, Vol.1.

Dokumentene ble funnet forklaringer valdenserne de ti bud fra 1120th Det er en anbefalt overholdelse av sabbaten og forsinkelsen fra sekulære arbeid. - General History of the Baptist trossamfunn, Vol.II.

Spania - Alphonso, konge av Aragon, ... alle erkebiskoper, biskoper og alle andre ... Nå har vi kommando deg, kjettere, og valdenserne sabbathers - Sabbatati var forvist fra Guds ansikt og alle katolikker, og forvist fra kongeriket. - Marianae, Praefatio, i Luca Tudensem, i Bibliotheca Macima Veterum etasjer, Vol.25.

Wales - Mye tyder på at lørdagen i Wales var generelt opprettholdt frem til år 1115 e.Kr., det vil si, inntil han ble til Tor David kalt den første biskop av Roma. Gamle kirke i Wales, som observere lørdag, men selv da ikke bøyde knærne før Roma, men tydd til sine hemmelige skjulesteder. - Lewis, Seventh Day baptistene i Europa og Amerika, Vol.1.

Frankrike - For tjue år Peter de Bruys rørt Sør-Frankrike. Pekte særlig til hviledag, som da var opprettholdt den keltiske kirken, sekt, og en stor Pavlovce østkirkene, er den syvende dagen av det fjerde bud.

Passagii - sabbatize - pavelig forfatteren skriver Bonacursus Passagii mot dette: Ikke noen av de som kjenner feil folk kalles Passagii ... Det lærer oss at vi observerer lørdag. Og til hennes feil forstørret, fordømmer og avviser alle kirkens fedre og selv den romerske kirken. - D'Acher, Spicilegium, I. f.211-214

Ungarn, Frankrike, England, Italia, Tyskland - (I forhold til sabbatize kalt Passagii) Forstørrelse av kjettere på denne tiden er nesten utrolig. Vi møter med dem fra Bulgaria til Ebro, fra Nord-Frankrike til Tiber, ja, overalt. Hele land som Ungarn og Sør-Frankrike, foran dem er usikre, i mange andre land er det for mye, prøver å få bakken i Tyskland, Italia, Holland og til og med England. - Dr.Hahn, History of kjettere, 1.

13. århundre

Valdenserne - De sier at den avdøde pave Sylvester var Antikrist, fordi i sitt brev Paulus beskrev som fortapelsens sønn. De sier også at det er helliggjørende lørdag. - Ecclesiastical History of the Ancient zu Piemonte.

Frankrike - Hva inkvisitor si: Tegnet av død valdenserne fulgt Jesus og lydighet - Guds bud. Historien om inkvisisjonen i middelalderen, HCLea, Vol.1.

Heresy valdenserne eller de uheldige mennesker i Lyon er en langsiktig, dateres noen si tilbake til den tiden av pave Sylvester, sier andre, selv om at inntil den tiden av apostlene. - Den romerske Inquisitior, Reinerus Sacha, året 1230 ...

Pave Innocent III. Sendt til Frankrike, Den dominikanske inkvisisjonen, til helt utryddet kjettere, og korsfarerne, som bar med seg sikkerhet for at alle som blir med dem på en ekspedisjon mot Albigens vil bli tilgitt alle synder. - The Catholic Encyclopedia, Vol.XII, Raymond VI.

Tusenvis av mennesker var Gud inkvisisjonen torturert til døde, begravd levende, brent eller hakket i stykker. I byen Beziers plyndret soldatene spurte katolske ledere, for de vet hva en kjetter. Arnold av Citeaux Abt sa: Drep alt, men Herren vet hvem som er hans. - Historien om inkvisisjonen.

Frankrike - King Louis IX i 1220, offentliggjort i lov Cupientes, der han forplikter seg til å rense det sørlige Frankrike fra kjettere, som de ble kalt sabbatize lørdag.

Frankrike - råd av Toulouse, de to hundre og tjueniende Canon 3 - la herskerne forskjellige distriktene kan godt søke i villaer, hus og skog og ødelegge skjulesteder av kjettere. Canon 14 - legfolk må ha enten gamle eller nye testamentet. - 5 Hefele, 981, ni hundre og åttiandre

Europa - Pavlovce, Petrobusani, Passagii, valdensere, sabbathers - de var store selskaper sabbatize fram til år 1250 AD.

PASSAGII - Dr. Hahn skriver: Når du henviser vedrørende ordinasjonen Passagii lørdag til fire. bud, Roman prester kampen: Lørdag er den hellige symbol på evig hvile.

Mongolia - mongolske erobringer påvirket ikke den østlige kirken i konsekrasjonen av lørdag, tvert imot, en rekke mongolske prinser og det store antallet mongolske dronninger var medlemmer av Kirken.

14. århundre

Valdenserne - Vi ærer én Gud som kan hjelpe oss, og ikke avdøde helgener; Vi observerer sabbaten som en dag for hvile. - Luthers Fore-løpere.

Sobotáři - For århundrer evangeliske samfunn kalt sabbathers - Sabbatati fordi de observere Sabbath, spesielt valdenserne. - Gui, Manuel d'Inquisiteur.

England, Nederland, Tsjekkia - Vi har skrevet til sabbathers (sabbatize) i Bøhmen, Transylvania, England og Holland i årene 1250 til 1600 AD. - Wilkinson.

Böhmen - i 1310 - R.1310, to hundre år før Luthers teser, rapporterer Bohemian fjerdedel av befolkningen i den tsjekkiske brødre, var i forbindelse med valdensere, som var mye i Østerrike, Lombardia, Bohemia,, Thuringia nord Tyskland , Brandenburg og Moravia. Erasmus understreker hvor nøye observere lørdag Bohemian valdenserne. - Armitage, A History of the baptister, Cox, The Literature av sabbaten Spørsmål, Vol.2.

Norge - Også, som katekisme det 14. århundre er skrevet, denne lørdagen bud: Ikke glem å helliggjøre den syvende dagen. - Dokumenter og studier om historie lutherske katekisme i Nordish kirker.

Prester oppfordret folk til å observere sabbaten som en dag for hvile. - Teologiske Periodisk dicals for den evangelisk-lutherske kirke i Norge, Vol.I., Oslo.

15. århundre

Böhmen - Erasmus viser at ca 1500 tsjekkere ikke bare bevisst rettferdiggjør lørdag, men de er også kalt sabbathers - (Sabbatati). - Cox, The Literature av sabbaten Spørsmål, Vol.2; Truth Triumphant..

Norge - Kirkemøtet den 22 august 1435 i Bergen, Norge. Det første punktet diskuterte overholdelse av sabbaten. Erkebiskopen hadde hørt at i forskjellige deler av riket er de som rettferdiggjøre lørdag. Som er tydelig kirkerett, er strengt forbudt for noen, vedlikeholde eller ta andre fridager enn det som var vedtatt av paven, erkebiskop, eller biskoper. - Historien om den norske kirke under Catholicisms, R. Keyser, Vol.II. Oslo 1858th

Vi ble informert om at i ulike deler av Kongeriket er folk som mottok overholdelse av sabbaten, og det rettferdiggjør. Det er strengt forbudt - i hellig kirke kanon - for å holde andre dager enn de som er diktert av paven, erkebiskop, eller biskoper.

Rite of lørdag kan ikke være for fremtiden under noen omstendighet tolereres. Vi anbefaler derfor alle Guds venner i hele Norge, som ønsker å være lydig mot den hellige kirken å gi avkall på det onde innvielse lørdag, andre under strenge kirkelige straffer forby ordinasjonen lørdag. - Dip.Noiveg.7, tre hundre og nittisyvende

Norge, 1436 (Kirke-konferansen i Oslo) - Under strenge straffer er forbudt ved helliggjørende lørdag at noen holdt seg borte fra jobben. - Historien om Den norske kirke.

Frankrike - valdenserne - franske kongen Louis XII (1498-1515) var informert av fiender valdenserne begår stygge forbrytelser. Så han sendte general Inquisitor og en viss lege av Sorbonne, for å se denne tingen. Da de to kom tilbake, fortalte forsamlingen at besøkt alle valdensere, men det fant ingen spor av forbrytelser tilskrives dem. Omvendt verden på lørdag, holdt dåp henhold til måten den tidlige kirken og deres barn lærer prinsippene av tro og Guds bud. Kongen aksepterte denne rapporten og bekreftet av ed, at valdenserne er bedre enn ham eller hans folk. - Historien om den kristne kirke, Vol.II, London, den 1818th

India - ble skilt fra den vestlige verden, og derfor visste ikke mye av innovasjoner som ble introdusert av ulike råd. Men da de ble bedt om å tilbe Maria, sa: Vi er ikke kristne og avgudsdyrkere.

16. århundre

England - Under regjeringstiden til dronning Elizabeth forståelse av mange - slik det skjedde nylig i Tsjekkia - som det fjerde bud ikke be om innvielse av den første dagen, men spesielt syvende dag i uken. Chambers Enzyklopedie, Sabbath, Vol.8.

Russland (kommunen i Moskva, 1503) - Den tiltalte ble brakt sabbathers, offentlig bekjente til den nye tro, og forsvarte den. Den mest berømte av dem, utenriksminister Kuritzyn, var Ivan Maximow, Kassian, klosteret i Novgorod, dømt til døden. De ble brent offentlig i bur på 27 desember 1503 i Moskva. - H. Sternberfi, History of jødene, Leipzig, (1873).

Sverige - lenge forsøkt å holde lørdag. De ble straffet selv små ting som styrker ordinert lørdag. - Bischof Anjou, Svenska Kirkans Historia efter motett og Uppsala.

Lichtenstein - sabbathers - (Sabbatati) lærer at lørdag må opprettholdes og videreføres. De sier at søndag er pavens oppfinnelse. - Tilbakevisning av Sabbath, den 1599th

Böhmen (tsjekkisk Brødre) - Dr.R.Cox skriver: Fra skrifter tidlig reformasjonen Erasmus er tydelig at i Bohemia var sabbathers (Sabbatati) som observerer lørdag bare, men - som har blitt sagt - ta vare på at de fleste nøye overholdelse av denne dagen. - Litteratur av sabbaten Spørsmål, Cox, Vol.II.

Tyskland - Dr.Eck, motstandere av reformatorene - Uansett hva det er, Kirken fra sin maktposisjon uten hellige skrifter til å endre religiøs helligholdelse fra lørdag til søndag. Dr. Eck, Enchiridion, den 1533rd

Europa - Rundt 1520, fant de mange sabbathers (Sabbatati) tilflukt i den edle eiendom på Lichtenstein Leonerda fordi Liechtenstein prinser også velsignet høyre lørdag. - Historien om sabbaten, JN Andrews.

India - Kjent Franzis Xavier jesuitt ble bestilt i 560 av Inkvisisjonen i Goa, India, til jødiske sjekket malignitet (ordinasjonen lørdag). Adeney, Den greske og Øst kirke.

Norge - 1544 - Noen av dere holde sabbaten, selv om det er forbudt. Fortjener streng straff. Hvem vil være fanget i overholdelse av sabbaten, må de betale en bot på 10 merker. - Historien om kong Christian den tredje, Niels Krag, og S. Stephanius.

Østerrike - Også i Østerrike sabbathers (Sabbatati). - Luther, Foredrag av Genesis, 1523-1527 AD.

Abyssinia - 1534 AD (Abyssiner ambassadør i Lisboa) Ikke fordi vi imitere jødene, men fordi vi ønsker å lytte til Jesus og hans disipler, Vi observerer i dag. - Geddes, Kirkens historie i Etiopia.

Dr. Martin Luther - Gud velsignet og helliget sabbaten for seg selv. Han ønsker å bli opprettholdt til lørdagens budet og den syvende dagen som forkynte Guds ord. - Commentary av Genesis, Vol.1.

Baptister - Mange ble torturert fordi de ikke ville ligge hos dem som holder søndag, søndag betraktes som en ferie og loven Antikrist. Frank Sebastian, 1536 AD

Finland - 6.pros.1544 (Brev til kong Gustav Wasa svenske finnene I) - Vi har hørt at noen mennesker i Finland har mislyktes stor feil og holde den syvende dag, kalte lørdag. - Staats-Bibliothek i Helsinki, den 1554th

Sveits - overholdelse av sabbaten er en del av den moralske lov. Fra begynnelsen verden var en lørdag, bevart som en hellig dag. - R. Hospinian, den 1592nd

Holland og Tyskland - Barbara fra Thiery, henrettet i 1529, sier Herren Gud har befalt oss å holde den syvende dag.

Den andre martyr, er Kristina Tolingerové fortalte for denne: dens mening om ferien søndag var denne: I seks dager skapte Herren skapte jorden og hvilte den syvende dagen. Andre helligdager er diktert av paven, kardinaler og erkebiskoper. - Martyrorology av Kristi kirke, ofte kalt baptister, Under æra av reformasjonen, London, den 1850th

17. århundre

England - 1618 - Fordi hun lærte bare fem dager og på lørdag fungerte ikke, ble tatt i varetekt i Maiden Lane. Det var et fengsel for de som har ulike syn enn den engelske statskirken. Fru Trask var for deres tro om overholdelse av sabbaten anholdt rundt 16 år. Paagitts, Heresiography.

England - 1668 - Her i England, omtrent ni eller ti menigheter som holder sabbaten, spredt blant mange enkeltpersoner som er spesielt beskyttet mot utryddelse. - Stennet, Letters, 1669-1670.

Thomas Bampfield, parlamemtu formann, også forsvarte sabbaten som en dag for hvile, og var for deres religiøse tro kastet i fengsel i Ilchester - (Calama)

Ungarn, Romania - I motsetning velsignet søndag og lørdag var prinsen Bathory Zigmund forfulgt. Fure ble kansler, og studerte Bibelen og skrev en rekke sanger, spesielt å feire sabbaten. Han ble arrestert, og ferdig 1640.

Sverige og Finland - Spor av denne troen finnes nesten hele den tidligere Sverige - Finland og Nord-Sverige. Vokrese Upsala bønder holder lørdag istedenfor søndag. Rundt år 1625 var den religiøse syn fremmet slik at lørdag bare ikke holdt en stor befolkning, men også mange prester. - Historien om svenske kirke, Vol.I.

Moskva russiske kirken - hellig lørdag (den opprinnelige bibelen lørdag). Samuel innkjøp, Hans Pilegrimer, Vol.I.

India (Jakobité) - 1625 - De holder lørdag. På lørdag tilbedelse. Pilgrimmes, Vol.2.

Amerika - 1664 - Første sabbather i Amerika, Stephen Mumford, kom fra London i 1664. - Hist. Av Syvendedags Baptist Gen.Cohf., Jas.Bailey

Amerika - 1671 (SD baptister) skilt fra Baptist Church å observere lørdag. - Bailey, History.

England - Charles I, 1647 Fordi i Skriften finner vi et sted som tilsier at lørdag var ikke lenger opprettholdes, men i stedet søndag, kirken av sin egen myndighet til å annullere en dag og et annet sett. - Cox, Sabbath Laws.

England - John Milton - er sikkert mye tryggere å holde den syvende dag som Guds uttrykke kommando, enn å ta den første dagen overholdt, som identifiserte bare menneskelig.

England - Etter utgivelsen av boken "Book of Sports 'i 1618 var blant de engelske presteskapet stor uenighet på to punkter: 1) hvorvidt det fjerde bud er lørdag bindende, og 2) på grunnlag av hva som skal opprettholdes på den første dag i uken som en "hviledag". - Haydn, Dictionary of Dates sabbatarianerne artikkelen.

Abyssinia - 1604 - Jesuittene forsøkte å tvinge vedtakelsen av Abyssiner kirke, katolisismen. Zadenghela jobbet for kongen (1604 AD.) Forslag som sverger troskap til pavedømmet. Alle forsøkspersonene ble pohroženo tunge straffer hvis de fortsetter å observere lørdag. - Geddes, Kirkens historie i Etiopia.

Bohemia, Moravia, Sveits, Tyskland - En av de rådgivere og embetsmenn fra Court of Justice var John Gerendi, sabbathers ledere, som ikke har holdt søndag, men lørdag. - Lamy, History of Socinianism.

18. århundre

Abyssinia - Jakobits samlet seg lørdag i kirken og opprettholde den dagen som hellig og Abyssinere, som vi kunne få bekreftet fra deres trosbekjennelse før den etiopiske kong Claudius. Abudacnus, Historia Jacobitarum.

Romania 1760 - Jugoslavia Tsjekkoslovakia - Toleranse Patent av Joseph II. ikke gjelder for dem som observerer lørdag, kom noen av dem tilbake alle sine eiendeler. Katolske prester med hjelp av soldater blir tvunget til å anerkjenne Roma, jobbet på lørdag og søndag gikk til kirken - Dette var metoder som ble brukt for 250 år på å snu světitele lørdag.

Tyskland - Tennhardt fra Nürnberg holder nøyaktig læren av uken, fordi det er en av de ti bud av Gud. - Bengel, Leben und Wirken.

Han sier: Ingen kan bevise at Søndag fant sted lørdag. Gud selv hadde dedikert den siste dagen i uken. Antichrist igjen valgte den første dagen i uken.

Böhmen og Mähren - Adolf Dux skriver om historien i år 1635 til 1867 som følger: Situation sabbatize var forferdelig. Deres bøker og blader ble fraktet til Carlsbad på konsistorium og brent. (Leipzig, 1880)

Holland og Tyskland - Dr.Cornelius skriver at en gang var baptister tallrike ikke holdt søndager og andre helligdager (hellig lørdag). - Der Anteil Ostfrieslands and.Ref.Muenster, den 1852nd

Mähren - Grev Zinzendorf - R.1738 Grev Zinzendorf skrev om hvordan han rettferdiggjør lørdag: I mange år har holdt lørdag som en hviledag og søndag jeg bruke for å spre evangeliet. - Budingsche Sammlung, den 1742nd

Amerika - 1741 (Moravian Brødre - opphold etter grev Zinzendorf) fortjener en spesiell oppmerksomhet for å understreke at han bestemte seg for å holde den syvende dag som hviledag med koret i Betlehem.

Før Zinzendorf og Moravians i Betlehem begynte å observere lørdag, har den Lørdag opprettholdt en liten tysk gruppe i Pennsylvania.

19. århundre

Russland - De fleste av dem igjen på Krim og Kaukasus, der over forfølgelse forble trofast mot Bibelens lære. Folk kalte dem sabbathers - (Sabbatati). Sternberg, Geschichte der Juden i Polen.

Kina - På den tiden forbød bruken av Hung opium, tobakk og alkoholholdige drikkevarer, og lørdag var bevisst opprettholdt.

Når "jeg-dumping" ble spurt hvorfor helliggjør den syvende dagen, så svarte: Først fordi Bibelen lærer, og for det andre, at våre forfedre også observere denne dagen. - A Critical History of sabbaten og søndag.

India og Persia - Ut av vane som holdt den fromme overholdelse av sabbaten hele imperiet vår. - Christian Researches i Asia.

Danmark - Denne agitasjonen ikke forbli uten resultater. Pastor M. Sommer begynte å helliggjøre lørdag og skrev en imponerende artikkel lørdag midt i kirken magasinet Indovet Kristendom No.5, skriver 1875th I sitt brev til pastor JG Mattesonovi: Her i Danmark er blant de store Baptist bevegelse på sabbatsbudet . . .

Likevel, jeg er sannsynligvis den eneste predikant i Danmark som er så nær til adventistene, og i mange år, forkynner andre komme av Kristus. - Advent uke, May 1875th

Sverige (Baptist) - Vi vil bare understreke at sabbaten overholdelsen har sin opprinnelse i loven som Gud opprettet ved Creation for verden. Derfor er det obligatorisk for alle mennesker til alle tider. - 30. april 1863.

Amerika - 1845 - Oppdage hvordan å oppfylle Daniel 7,25 som et lite hjørne av skiftende tider og lov. Jeg tror at alle som holder den første dagen i uken som hviledag, paven sabbathers og lørdag overtredere av Gud. 13 februar 1845.

SD adventister - grunnlagt 1844 av Adventist sd, som er slutten av det 19. århundre. spredt rundt om i verden. Navnet er avledet fra læren til lørdag, den syvende dagen og Advent av Jesus Kristus. R.1874. Begynte dette arbeidet i Europa i 1885 i Australia, i 1887 i Sør-Afrika i 1888 i Asia og Sør Amerika.

20. århundre

SD Adventister rettferdiggjøre det samme på lørdag, hevder at Jesus og hans tilhengere. Decent fakkel av sannhet, eller gått ut i den lange århundrer. Adventister forkynne budskapet om i dag i mer enn 1000 språk i landet. Over 16 500 sabbatize bønn er spredt fra pol til pol - fra Hammerfest i Norge, som er den nordligste byen i verden å Puntas Arenas i Sør-Amerikas sørligste byen. To millioner medlemmer over hele verden velkommen sabbaten hellig øyeblikk.

Lørdag er det dyrebare arv som vår generasjon har blitt overlevert til martyrene fra fortiden. Lørdag er det bånd broderlig vennskap av kirken siste gang, enten svart, hvit eller gul medlem. På øst og vest, nord og sør for tusenvis av mennesker forberede andre komme av Kristus.

58.13 Jesajas budskap reform på lørdag for folk til å avstå fra føttene på lørdag og lørdag hedret og utøvd sine egne interesser. Åpenbaringen 14 viser tydelig at dette er budskapet i de siste dagene før ankomsten av Jesus Kristus. Merk den fantastiske ord i de foregående versene:

Jes 58,12-14 - som kommer ut av dig skal bygge de gamle ruinene, skal grunnlaget for tidligere generasjoner bygge igjen. Vil du ringe utbygger og restorer brudd på måter som de kunne leve. Når du unngå foten lørdag til deg på min hellige dag gjøre hva du vil når du kaller deres trivsel lørdag, Herrens hellige og strålende dag, og du feire det, så slipp fra hans reiser, at du ikke gjorde det du vil, stoppe og snakke, så glede i Herren, og jeg vil bli funnet på åsene jeg kan lande deg med arven Jakobs din far. Munningen av Herren har talt.


Relaterte artikler fra kategorien - True ti bud

Fortsette i reformasjonen av våre nidkjære forfedre

520_jan_hus_kostnice_1415.jpg Foto kilde: WikipediaHele generasjoner av tsjekkiske landet var sentrum av den reformerte troen hele Europa. Hver av oss kjenner navn som Jan Hus og Jan Zizka. Men du vet hvor stor ...
Lagt til: 13.12.2011
Visninger: 198941x

MP3 - Call - $ 1000 for et enkelt vers i Bibelen viser overholdelse av søndagen.

321_1000_dolaru.jpg Baptist predikant Tony Mavrakos fikk en spesiell invitasjon og et tilbud fra en mann. "Jeg skal gi deg $ 1000 for et enkelt vers i Bibelen, som skulle vise seg at ...
Lagt til: 24.01.2011
Visninger: 153044x

Hva er den syvende dagen i uken er lørdag eller søndag?

278_kalendar.jpg Hva er den syvende kalenderdagen lørdag eller søndag? Hun ble gjort en endring?Mange land i sin nåværende, har sju kalenderdag søndag. Mange er ikke klar over at lørdag er nettopp etableringen ...
Lagt til: 29.11.2010
Visninger: 660668x

Ti bud ble spikret til korset?

326_bylo_desatero_prikazani_pribito_na_kriz.jpg Bibelen sier at Gud gav loven - de ti bud, som ble skrevet av Guds finger på stentavler, og gikk inn i paktens ark.En annen, seremonielle Moseloven, som var plassert ved ...
Lagt til: 02.02.2011
Visninger: 199251x

Guds lov - de ti bud rett

585_desatero_bozich_prikazani.jpg Les de ti Guds bud, som Gud gav til Moses på Sinai-fjellet. Dette er riktig rekkefølge og ordlyden av de ti bud.Ingen har lov til å gjøre noen endringer i loven, ...
Lagt til: 19.04.2011
Visninger: 774606x
Anbefalt

No.AmazingHope.net - Overholdelse av sabbaten gjennom århundrene