No.AmazingHope.net (På hjemmesiden) No.AmazingHope.net

Religion - fremveksten av ulike retninger

Bibelske Fakta

509_babylon.jpg

Religion - fremveksten av ulike retninger

Lagt til: 02.11.2011
Visninger: 263249x
Emner: Bibelske Fakta
PrintTisk

Har du noen gang lurt på hva det er og hvor religion har sin opprinnelse? Som er den eldste? Hvorfor er så mange former for religion? Og hvilken retning er den rette? Hvorfor tror folk på Gud? Dette er spørsmål for hvert hele hans klinkekuler sanse mann. Kanskje du sier at du ikke bryr deg, men hver person på denne planeten, derfor, du, du har noen form for involvering. Det er ulike tradisjoner - tradisjoner, ferier, at hver av oss praksis i deres liv. De fleste av oss feirer jul, påske, eller gå å praktisere yoga ...

Selve ordet religion betyr - å følge noen. Jeg ønsker dere å tenke på begynnelsen av religion som er her i dag. For å gjøre det vi ser, trenger vi Bibelen. Det er en bok som Moses begynte å skrive rundt 1500 f.Kr. og bevise sannheten av hennes ord av mange arkeologiske funn. Det faktum at hennes ord har blitt bevart uendret bevise ruller funnet i huler Qumran. Også mange andre steder bekrefte riktigheten av historiene i Bibelen. Oppdage det selv, åpne den og bekrefte dens sannhet.

Beginning of Religion - følg -. Gud

Man = Adam og Eva ble skapt av Gud Skaperen. Genesis 1.27

De hadde to sønner - Kain og Abel. Genesis 4,1-16. Abel lyttet til Gud (troende), Kain lyttet til Gud, gjorde han hva han ville. Han drepte sin bror, som var det første dødsfallet i verden (ikke-religiøse personer).

I stedet for de drepte Abel med Adam og Eva hadde en sønn som de kalte sett, som igjen er adlydt Gud.

The House Seto ble født Noah, som hadde tre sønner, Sem, Kam og Jafet Genesis 5,32.

Navnet her er de sanne troende i Guds navn Cham betyr vantro på den sanne Gud, har sine guder. Navnet Jafet betyr vandrende (troende og vantro).

Fra etterkommere av Sems Gud valgte folk som ville bære sann tro på sanne Gud. De var israelere -. Jøder

Jødene - har sin opprinnelse i Abraham, 1400 år før Kristus. Gud kalte Abraham, som kalles troens far. Gud lyttet og båret det rette budskapet om den sanne Gud - Skaperen. Genesis 11.10. Tjuesyvende (Fødselen av Abraham), 12,1-9 Genesis. 15. - (En kontrakt mellom Gud og Abraham). Vers 21 - (født Isaac). Isak hadde Jakob, og Jakob hadde tolv sønner generasjon israelere (jøder).

Da Gud førte sitt utvalgte folk fra slaveriet i Egypt, gav til Moses på Sinai-fjellet, Guds uforanderlige lov boards. Mange punkter i denne lov er fortsatt del av de fleste sekulære, statlige lover.

Denne loven er: 1. Ikke ingen andre guder foruten meg andre Ikke generere idoler i form av noe tredje Ikke bruk Herrens navn forgjeves fjerde Kom hviledagen i hu for å holde den hellig femte Honor din far og din mor sjette Ikke drep syvende ikke drive hor åttende Ikke stjele niende Ikke lyv 10nde Envy

Kristne - har sin opprinnelse 2010 år siden. Deres undervisning er basert på Jesus Kristus, som var jøde, og som hevdet, og mektige gjerninger beviste at Sønn av Den Høyeste Gud. Det var en så viktig skikkelse i historien som forandret i hans tid. Refererer folk til den sanne Far i himmelen (i verdensrommet). Kristendommen er en videreføring av den jødiske religion, som fører til kunnskap om den sanne Gud gjennom Hans Sønn Jesus Kristus. Hans liv, og hele arbeidet til innløsning er beskrevet i de bibelske evangeliene. Hvorfor er så mange retninger i kristendommen?

Fra en annen Noahs sønn Kam, basert på ytterligere retninger av religion.

En annen gruppe er muslimer - Islam - muslimer. Det er det østlige religioner. De har sitt opphav også i Abraham. Hans sønn Ismael, men han var sønn av Hagar den egyptiske piken navn. Genesis 16,1-12. Dermed kommer stamme Ham. Bibelske profetier om ham sier, "en mann med ukuelig vilje. Hans hånd skal være mot alle og hånd mot ham og vil stå imot alle sine brødre."

Permanent opptøyer muslimer og jøder - etterkommere av Abrahams halvbrødre, er oppfyllelsen av denne profetien. De tror på en Gud - Allah. Profeten Muhammed levde opp til det 6. århundre etter Kristus. Allah gir ikke mennesket noen frihet - arbeid i menneskelivet all rikdom og fattigdom, glede, sorg og synd. De tror de døde gudene - mennesker. Muslimer rettferdiggjør fredag ​​som en festdag.

Buddhister - Det er det østlige religioner. Dens grunnlegger er den Buddha ble født i 560 f.Kr. i India nær Nepal. Original GUATAMA navnet hans var. Navnet Buddha er en gud. Vår verden er bare et slør for ham - MAI. Han proklamerer:-livet er lidelse og lidelse er livet. Buddhas lære har 8 grader, og i motsetning til jødisk lov, som fører til Gud, fører dette til seg selv. Etikk: 1 / sann tro, 2 / riktig tenkemåte, 3 / høyre sett 4 / virkelige liv og livsstil (ikke drepe, stjele, du skal ikke leve vellystig, vil ikke lyve og drikke berusende drikke). Buddha spør: 5 / ærlig levebrød, 6 / right innsats 7 / riktig tenkemåte, 8 / høyre opptatt med seg selv.

Hinduer - Eastern Religions - også kommer fra familien til Ham. Det er Indias nasjonale religion. Det har ingen grunnlegger - YOGA - yogi - er utbredt i vårt land. Her er et sted for alle - det er en religiøs virvar. Indian sier at i India, er alle religioner i verden. Sammenlign med meg: 1 teister - tror på en personlig Gud utenfor verden, men ikke i Gud åpenbart i Kristus andre guddommelige - tro på rasjonelle grunner på en Gud - en som skapte verden og se på som en urmaker, han nådde dem og de kjører av seg selv 3 monoteister - tror på én Gud 4 polyteister - tror på mange guder 5 ateister - fornekter troen på Gud sjette kristendom - er det plass for Jesus Kristus og kristendommen, men Jesu retten til å avvise den fulle sannheten. Jesus er en blant andre. I den indiske puber maleriene henger side ved side guden Krishna, Buddha, Jesus og Gandhi ....

Hindu Gud - Gray - guden for stillhet. De har 330 millioner guder (dyr, trær, fjell ... Denne religionen går tilbake til 1250 f.Kr. av vitenskap -. Hemmelige skrifter - dikt Verden søndag -. Dagen solen, bedende mot solen.

Atheism - moderne og siste religion. Religion of Reason. I boken Dictionary of ateister står skrevet dette: ". Gud skapte ikke menneske men en mann av Gud, i hans eget bilde og lignelse" Materialisme var høydepunktet av fransk ateisme av det 18. århundre.

Marxistiske ateisme - den største form for ateisme - "marxizmus er materialisme, sterkt fiendtlig innstilt til religion ... som har som oppgave å frata en person av religiøse vrangforestillinger og fordommer ... og fri ham fra alle de overnaturlige i mennesket ... hever tillit i vår egen styrke ... og mennesket er det høyeste blir for mannen. (s. 275) Organisasjonen ble grunnlagt i 1925 i Sovjetunionen og Foreningen kalte onde religion ... kjempet med alle midler, i planter, fabrikker, kollektivbrukene og skoler. "

Du skjønner, det er forskjellige grupper i samfunnet - religion, som på noen måte påvirker oss. I hvilken religion vi tilhører, må vi svare på alle mann personlig. Hva, eller hvem, setter en mann hans fremtid er i vår gratis beslutning. Freedom of beslutningsprosesser er den største gaven vi har fått fra Gud.

Labyrinten er bare én måte å korrigere, og at noen har å skinne. Jeg visste at lyset er Jesus Kristus som kom fra himmelen og inviterer oss hjem. Vi fikk tapt og kan ikke angres. Jesus sier:

Joh 8:12 - Jesus til dem igjen, så snakket: ".. Jeg dagens lys Den som følger meg, skal ikke lenger vandre i mørket, men ha livets lys"

Og kong David sa:

Salme 119,105 - Candle mitt trinn er det ord i ditt lys min vei.

Derfor vil jeg gjerne invitere deg hjem der vi venter. Jesus Kristus forbereder oss hjem som tar oss hvor han er. Når jorden skal bli renset og skapte alle nye, vil være vårt hjem igjen, herlig paradis, slik Herren tiltenkt i begynnelsen av skapelsen.

De er verdens to grupper av mennesker:

Rolling Stones - vandre denne verden - ingen mål - bare død.

Pilgrims - vandre denne verden, men de har et mål - evig liv - Guds rike.

M.G.

Jesaja 44,6 - Så sier Herren, Kongen og Forløser Israel, Herren, hærskarenes Gud: Jeg er først og jeg er den siste, foruten meg er det ingen Gud.

Jesaja 55,6 - Søk Herren mens å finne den, kall det, før det er nær.

56 Jesaja, 6-7 - Utlendinger som er koblet til Herren for å tjene ham, til å elske Herrens navn og var tjenere til ham, alle som beskytter lørdag før skjending og holde min pakt med dere alle tar med til fjellet av hans hellighet og oblažím er i mitt hus bønn.

14. Jan, 6-7 - "Jeg er veien, sannheten og livet,» svarte Jesus. "Ingen kommer til Faderen uten gjennom meg. Hvis du visste meg, ville dere også kjent min Far. Fra nå av kjenner dere ham og har sett ham!"

Johannes 3:16 - For så har Gud elsket verden at han gav sin enbårne Sønn, for at hver den som tror på ham ikke skal gå fortapt men ha evig liv


Relaterte artikler fra kategorien - Bibelske Fakta

Hvordan finner jeg Gud?

372_jak_najit_boha.jpg Inne hvert menneske er kodet i ønsket om Gud. I det siste folk har i generasjoner laget ulike guder på sine egne premisser, og selv i dag folk har et ønske ...
Lagt til: 07.03.2011
Visninger: 235731x

Millennium - tusenårsriket

305_milenium_tisicilete_kralovstvi.jpg Den tusenårige rike er skrevet mye forvirring og vrangforestillinger. Noen mennesker mener at den tusenårige rike er allerede her på jorden, men de fleste mener at det er ennå ikke kommet. ...
Lagt til: 07.01.2011
Visninger: 208014x

Første Hvem er kilden til livet?

83_cesta_ke_kristu.jpg Vår himmelske Far er kilden til liv, sannhet og glede. Vakkert land, ikke bruk noen spor av ødeleggelse og de forbannelser av synd. Hele vakre naturen viser den store kjærligheten til ...
Lagt til: 07.09.2010
Visninger: 139964x

Ti bud ble spikret til korset?

326_bylo_desatero_prikazani_pribito_na_kriz.jpg Bibelen sier at Gud gav loven - de ti bud, som ble skrevet av Guds finger på stentavler, og gikk inn i paktens ark.En annen, seremonielle Moseloven, som var plassert ved ...
Lagt til: 02.02.2011
Visninger: 199251x

En kriminell på korset - er allerede i himmelen, eller når andre kommer?

197_ukriyovani_jezis_kristus.jpg Luke 23, 42-43 - Da Jesus sa: «Husk meg når du kommer i ditt rike." Jesus svarte: «Sannelig sier jeg dere, i dag skal du være med meg i Paradis."Som bevis ...
Lagt til: 02.11.2010
Visninger: 160337x

No.AmazingHope.net - Religion - fremveksten av ulike retninger