No.AmazingHope.net (På hjemmesiden) No.AmazingHope.net

Vi kan bestemme sluttdato av verden og komme Jesus Kristus?

Tegn i tiden over, den andre kommer Jesus Kristus

489_may-21-2011-doomsday-or-judgement-day.jpg

Vi kan bestemme sluttdato av verden og komme Jesus Kristus?

Lagt til: 09.10.2011
Visninger: 258383x
Emner: Tegn i tiden over, den andre kommer Jesus Kristus
PrintTisk
489_may-21-2011-doomsday-or-judgement-day.jpg490_may-21-2011-judgment-day.jpg491_may-21-2011-judgment-day-family-radio.jpg492_may-21-judgment-day-protest.jpg493_judgmant_day_21_may_2011.jpg

Nylig stadig voksende antall mennesker som innser at den kommende vår Frelser Jesus Kristus er veldig nær. Folk tror, ​​studere profeti og prøver å skjelne forskjellige tegn, enten bibelsk eller ubibelsk.

På Oljeberget Kristus snakket om hans andre komme. Han påpekte de spesielle tegn som vil gå forut for hans komme. Han befalte sine disipler å se på og forberede. Han viste hva det betyr å vente på hans ankomst. Tid er nødvendig for å fylle det harde arbeidet, venter ikke uvirksom. Men det også fremhevet at Hans komme vil være uforberedt på uventede folket, og den dagen eller timen for hans komme, kan vi ikke fastslå på forhånd.

Matteus 25,13 - "Derfor se, du vet ikke dagen eller timen."

Matteus 24.36 - Den dag og time vet ingen - ikke engang englene i himmelen, heller ikke Sønnen - den eneste selv min far.

Matteus 24,42-44 - hvorfor se, fordi du ikke kjenner i det øyeblikket når Herren kommer. Tenk - dersom utleieren visste på den tiden av natten tyven kommer, ville han ha sett og ville ikke la ham bryte seg inn i huset hans. Derfor skal også dere rede, for Menneskesønnen kommer på et uventet tidspunkt.

Matteus 24,33-34 - på samme måte, når dere ser alt dette, vite at det skulle komme, er det allerede på døren! Sannelig sier jeg eder, at den generasjonen forgå før alt dette skjer.

Hvorfor så mange mennesker fortsatt ikke ser disse sterke ordene av Jesus, og beregne den eksakte datoen for verdens ende? Vi forløper i henhold til skiltet for å vite at ankomsttid nærmet seg. Vi kan bare gjette at de er nær nok det, som skrevet, skal denne slekt skal ikke forgå. Den nøyaktige tiden, men ingen vil vite! Bestemme den eksakte datoen fører bare til falske forhåpninger og mister hjertet. Det skiller seg fra de virkelige viktige forberedelse til de kommende av Jesus Kristus. Og forberedelser er - å leve hver dag med Kristus og å lage sann omvendelse. Det er også viktig å studere de profetiske bøkene i Bibelen, er vi ikke bedratt. Jesus Kristus sa: "Vend om, for himmelriket." Og John i den profetiske bok Åpenbaringen sier:

Åp 22,7 - "Se, jeg kommer tilbake Salig er den som holder ordene i denne profetiske bok."

Ikke være så lurt. Hvis du har hørt at Kristus kommer på en bestemt dato, må du vite at dette er i strid med Bibelen - Hans Ord. Satan, som ønsker å etterligne Kristi komme og forvirre menneskeheten vil angi datoene for ankomst, og folk er entusiastiske, men villedet. Du vet hva som hindrer ham ennå? Han kan synes å være grunn til enhver tid. Hemmeligheten bak denne ondskap, men det fungerer, bare venter på det å forsvinne hindringen.

Flere eksempler å identifisere data i verden:

- 21 oktober 2011 har av Gud Camping umiddelbart drepte tre prosent av folk, eller om lag 200 millioner mennesker. Camping hevder at Bibelen skjuler skjult kalender, som beregnes nøyaktig dato for dommedag. Et mislykket forsøk på å bestemme dommedag, ingen camping i år og hadde det 21. mai 2011. På bildene kan du se hvor gal denne handlingen sammen.

- 21 desember 2012-Dette Mayaene spådde slutten på oss. Verden slik vi kjenner den opphører å eksistere ifølge dem tre dager før julaften. Stroke of midnatt kalenderen hopper første gang på fem tusen år tilbake til null.

- Ronald Weinland amerikaner, som hevder at Gud kalte henne en profet spår at verden vil ende neste år på denne tiden av 27 mai 2012

- Nær landsbyen i det sentrale Russland Nikolskoe de inngjerdede underjordiske tre dusin medlemmer av nye religiøse sekter. De ønsker å bo der minst frem til mai neste år, når forventet verdens ende. www.idnes.cz

- Den såkalte Kristus, Maitreya har sagt mer enn 30 år, opererer verdens ennå ukjente, i en fysisk kropp her på jorden. Nyheten om hans ankomst serverer Creme, en britisk kunstner og Esoterik. Men den såkalte Kristus ikke bare i kontakt med ham, syntes å ha mange folk til å hjelpe dem, sa håp, mot og oppmuntring i vanskelige stunder, eller for å bekrefte og styrke deres tro. Slike tilfeller skjer over hele verden, i Tsjekkia. Foreløpig verden omfattende spredningen håp og en følelse av forventning om at hvis nok folk tar det, til Kristus og begynner å snakke offentlig om hans tilsynelatende oppdrag. Denne viktige dagen, som forventet dato for erklæringen, nærmer seg med stormskritt og det er viktig at det var klar så mange som mulig. Dens oppgave er å vise menneskeheten veien av dagens utilfredsstillende situasjon og å etablere en alder av Aquarius - den såkalte Golden Age.

Disse versene tydelig advarer mot dette onde, som later til å være Gud og fastsatte den eksakte tiden av offentlige ønsker å komme ut og ri menneskeheten fra Bibelen og fra den ene sanne Gud.

Andre Tess 2,1-7 - Og nå om den kommende vår Herre Jesus Kristus og vår samling med ham. Brothers, vennligst ikke være så lett å ta på omfanget og skremt, enten profeti, forkynnelse, eller ved brev (angivelig fra oss), sa at dagen som Herren har kommet. La ingen bedra på noen måte. Inntil den dagen kommer, må komme fra Gud avverge. De må oppdage de onde forbannelsen og hvem som står imot og opphøye seg selv over alt hva den sier og hva Gud blir tilbedt. Bosette seg selv i Guds tempel og vil utstede en Gud! Har du ikke husker hvor jeg fortalte deg da jeg fortsatt var sammen med deg? Du vet hva som hindrer ham ennå - de må være måtte vises til enhver tid. Hemmeligheten bak denne ondskap, men det fungerer, bare venter på det å forsvinne hindringen.

Flere sitater E. G. White:

Hvor nær til den andre komme vår Herre Jesus Kristus, er i bevegelse sataniske krefter nedenfra. Satan vil avsløre ikke bare som et menneske, men vil utgi Jesus Kristus. En verden som har forkastet sannheten, godta det som herrers Herre og kongenes Konge. (5BC 1105.1106)

Ettersom kroningen handle i det store drama av bedrag Satan selv vil utgi seg Kristus. Kirken lenge hevdet at ønsker å Frelserens komme som kulminasjonen av sine håp. arch bedrageren nå føre til at det vil virke at Kristus kom. I ulike deler av landet til Satan ser seg mellom mennesker som en majestetisk være blendende prakt, ligner beskrivelsen av Guds Sønn, som Johannes beskriver i Åpenbaringen. Åpenbaringen 1,13-15.

Den herlighet som omgir ham, kan ikke løses av noe som jordiske øye har sett ennå. Luften bærer triumferende rop: "Kristus har kommet Kristus er kommet!" Mennesker foran ham falle på sitt ansikt i dyp ærbødighet, som han hever hendene og uttaler en velsignelse over dem, som Kristus velsignet disiplene da han bodde på jorden. Stemmen hans er myk og fengende, men likevel melodiske. Kind, lærer medfølende tone noen av disse noble himmelske sannheter som Frelseren ytret.

Helbreder sykdommer av mennesker og deretter, i hans lot Kristi karakter, sier at skiftet lørdag til søndag, og kommandoer alle de hellige dagen som velsignet. Det erklærer at de som vil fortsette å vedvare i overholdelsen av den sjuende dagen, for å spotte hans navn ved å nekte å adlyde hans engler som ble sendt til dem med lys og sannhet. Det er en kraftig, nesten uimotståelig feilslutning. I likhet med samaritanerne som ble bedratt av Simon the Great, vil være masse mennesker, fra de minste til største, for å sikre disse witchcrafts er så mange sier dette "er den store Guds kraft." (Apg 8:10)

Guds folk vil ikke bli forført. Læren av denne falske Kristus ikke er i samsvar med Den hellige skrift. "(GC 623-625)

Disiplene spurte: "Si oss, når det skjer og hva som skal være tegnet på ditt komme og verdens ende?" Herre Jesus introduserte tegn og sa:

Matteus 24,3.33 - ". Når du ser disse tingene, vet at tiden er nær, på døra"

Selv om ingen kjenner dagen og timen for Kristi komme, lærer Herren oss og oppmuntrer oss til å vite når den fastsatte tiden nærmer seg. Bibelen lærer også at Kristi advarsel om ikke å ta på alvor, og avvise eller ignorere nærmer seg tid for ankomst hans, for oss var det bare en tragisk, tragisk som det var for den samtidige av Noah, visste de ikke hvor flommen inntreffer.

Lignelsen som sammenligner trofaste og utro tjener, sier, så er han som sier i sitt hjerte: «Min herre er ikke lenge." Den viser hvordan Jesus Kristus vil dømme og belønne de som er årvåken og bekjenne sin ankomst, og de som benekter det. "Watch derfor ut!" sa han. "Salig er den tjener som hans herre når han kommer vil finne at de gjør det." (Matteus 24,42.46) "Du skal ikke se om jeg kommer som en tyv, og du skal ikke vite hvad stund jeg kommer over deg." (Åpenbaringen 03:03)

Apostelen Paulus taler om folk for hvem de kommende av Herren Jesus kommer uventet. "Herrens dag skal komme som en tyv om natten. Når de sier" er rommets safe, "det er en plutselig bakholdsangrep og rømme ødeleggelse ...." For de som tar på alvor Kristi advarsel, legger han til: "Men dere, brødre, er ikke i mørket, at den dagen kan overraske som en tyv Du er alle lysets barn og sønner i dag ikke av natten eller mørket..." (1. Tess 5,2-5) viste at Skriften fritar ikke menneskelig uvitenhet, at Herrens komme Jesus er nær.

Jesus Kristus med utrolig tålmodighet og venter på deg og jeg vil være klar. Til slutt forstår hva det betyr å leve med Jesus hver dag, har et hjerte gjenfødt, en hellig lov i våre hjerter. Angels fortsatt holder de fire vindene rush, rush av ondskap som omslutter landet vårt i enda større skrekk, og hvis resultatene i de kommende vår Forløser. Jesus venter på deg! Building altfor dyrebar gjenværende tid!

2. Peter 3,9 - Lord ikke er slakk å oppfylle sitt løfte, som noen tolker, men er tålmodig med dere, fordi det ikke vil noen skal gå fortapt, men at alle skal komme til omvendelse.

Esekiel 33,11 - Si til dem: Så sant jeg lever, sier Herren Gud, jeg ønsker ikke de onde dør, men å vende om fra sin vei og lever. Slå bort, vender om fra sine onde veier! Hvorfor skal dere dø, Israels hus? "

Gjør deg klar, fordi oppfylle skiltene sier at tiden er kort!


Relaterte artikler fra kategorien - Tegn i tiden over, den andre kommer Jesus Kristus

Bønner for utvinning og utgytelse av Den Hellige Ånd - 777

424_777prayer.jpg Nytestamentlige Kirken sterkt påvirket verden med gode nyheten av evangeliet i en enkelt generasjon. Fylt med Den Hellige Ånd nytestamentlige troende de tilstedeværende å dele sannheten av budskapet om den korsfestede ...
Lagt til: 08.05.2011
Visninger: 236364x

Omvende seg - det er nå det viktigste!

484_pokani.jpg Matteus 4,17 - Fra den tid begynte Jesus å forkynne! "Vend om Kingdom of Heaven er nær!"Da Jesus Kristus og døperen Johannes forkynte en nærliggende himmelriket, først ringte og kalte folket ...
Lagt til: 25.09.2011
Visninger: 223840x

Disaster kommer når Gud vil riste bakken!

405_blizi_se_katastrofa_kdy_buh_zatrese_zemi.jpg Bibelen advarer tydelig at en av de siste tegn før Jesus kommer Kristus er at Gud ryster vårt land. I dag, mest til andre komme allerede fylt, eller fyller. Frekvensen av ...
Oppdatert: 18.02.2013
Lagt til: 02.04.2011
Visninger: 330554x

Bibelens profetier - Daniel 2 - World History

182_socha_bible_daniel.jpg Bibelens profetier - The Statue av Daniel, en oversikt over historien til verdensHerren Gud er vår planets historie fast i sine hender, med vårt land har store planer. Alle hadde erfaring ...
Lagt til: 18.10.2010
Visninger: 322832x

Fremveksten av falske teorier i kristendommen til verdens ende

263_vznik_falesnych_teorii_v_krestanstvi.jpg Tidlig kristneJesus, da han levde på jorden for å lære mennesker og deres disipler alt som er rett og hva de observerer. Han kom for å avsløre innholdet i Faderens kjærlighet ...
Lagt til: 15.11.2010
Visninger: 221709x
Anbefalt

No.AmazingHope.net - Vi kan bestemme sluttdato av verden og komme Jesus Kristus?