No.AmazingHope.net (På hjemmesiden) No.AmazingHope.net

Vi trenger vekkelse og reformasjon i våre liv, ikke bare ord!

Tegn i tiden over, den andre kommer Jesus Kristus

528_oziveni_a_reformace.jpg

Vi trenger vekkelse og reformasjon i våre liv, ikke bare ord!

Lagt til: 04.01.2012
Visninger: 222172x
Emner: Tegn i tiden over, den andre kommer Jesus Kristus
PrintTisk

De trofaste folk innstendig ber om utgytelse av Den Hellige Ånd som er lovet til arbeidet var fullført, og Jesus Kristus kunne komme til å avslutte historien onde. Vi ønsker alle å pinse snart dukket, men spør hva. Når den Hellige Ånd sendt ned, vil jeg være i stand til å oppfylle? Jeg bor så jeg anket til Gud? Jeg var villig til å kvitte seg med synd, egoisme, stolthet og avhengighet i ditt liv?

Jeg så at ingen kunne ha deltakelse i "forfriskende" inntil vunnet over alle svakhet, stolthet, egoisme, kjærlighet til verden og over alle falske ord og gjerning. Derfor har vi mer og mer nærmere Herren på alvor og streber etter å preparatet som er nødvendig for å lykkes i vår kamp capacitate den Herrens dag. La oss alle huske at Gud er hellig, og at ingen andre enn hellige vesener kan noen gang bo i hans nærhet. (EW 71)

Jeg så at mange forsømmelse sårt tiltrengt tid til forberedelse og så til "forfriskende" og "Latter Rain" som noe som ville være capacitate som kunne hevde seg i den Herrens dag og levde før ansiktet hans. Å, hvor mange jeg har sett i nødens tid uten ly! Forsømte nødvendig opplæring og derfor ikke kunne akseptere forfriskende, som må alle ha for å leve capacitate er ansiktet til en hellig Gud. (Maranatha 2.2)

Jeg så også at mange ikke skjønner hva de har å være i tider med problemer de kan leve uten Gud i møte med ypperstepresten i tempelet. De som skal motta segl av den levende Gud og til å bli beskyttet under trengselen, et speilbilde av Jesus fullt.

Det må være en vekkelse og reformasjon under ledelse av Den Hellige Ånd. Den vekkelse og reformasjon er to forskjellige begreper. Recovery betyr restaurere det åndelige liv, utvinning evne til sinn og hjerte, oppstandelse fra åndelig død. Reformasjonen betyr omorganisering, en endring i tenkning i begrepet skikk og praksis. Reformasjonen ikke vil bringe gode frukter av rettferdighet, med mindre ledsaget av en vekkelse av Ånden. Den vekkelse og reformasjon er fast bestemt på å gjøre sitt arbeid og ytelsen må føre til fusion sin. (1SM 128)

Apg 3,19 - Omvend dere derfor, og skal konverteres, så deres synder kan bli utslettet, da de tider forfriskende skal komme fra Herrens åsyn;

Åpenbaringen 3,19-21 - Jeg gjør alt det jeg elsker jeg irettesette og oppdra. Fyr derfor ut og omvende seg. Se, jeg står for døren og banker.

Åpenbaringen 3.3 - Husk hva du har hørt og akseptert, hold deg til det og angre. Hvis du våkner opp, vil jeg komme som en tyv! Vil heller ikke vite hvilken time jeg kommer til dere.

1 Peter 2,9 - "Men dere er en utvalgt generasjon, et kongelig presteskap, et hellig folk, et eiendomsfolk (spesielle folk-KJB), kan du erklære lovsanger, han som kalte dere fra mørket til sitt underfulle lys. "

La oss presentere oss som en fin bil. Utenfor er skinnende ren, ser pen og venter til sjåføren kommer. Sjåføren kommer ser bilen som er vakker, skinnende og ren. Bypass det å få bedre titt på ham, og deretter ønsker å ta inn. Sjåføren åpner døren, men døren er rullet ut en stor haug med søppel, søppel og skrot. Sjåføren zesmutní meget skuffet og lukker døra og gå et annet sted. Dette er nøyaktig hva som kan skje med oss! Jeg ber for utgytelse av Den Hellige Ånd, men når det kommer dit, finner den oss ren innvendig? Eller er rullet ut av vårt møte ingen religion synder hoper vaner, svakheter, som vi ikke kunne gi opp egoisme og dårlige vaner i å spise, underholdning og klær?

Tenk igjen en vakker sportsbil, det er eksotisk utseende bil som koster tusenvis av dollar. Sjåføren starter bilen, starter motoren umiddelbart jevnt. Føreren av en av hastighet, sakte legge gassen og setter frem. Nå går raskt. Returnerer til å handle kjærlig og begynner med en myk klut å tørke en vakker pels. Nå løfte tanken med premium bensin og forsiktig helte inn i tanken.

Hva er dette varianten?

Sjåføren kommer til en vakker bil og kast ham ut billig bensin. Hell det i flasker med brus, koffeinholdige drikker og te og en stor kanne kaffe. Ram inn i tanken mye godteri, hamburgere fra fastfood-restauranter, potetgull, brød garnert med kylling og kalkun kjøtt (full av antibiotika og giftstoffer) og pølser. Så det begynner å regne i ti-kilos pose med sukker. Nå føreren tar en flaske drivstoff tilsetningsstoffer som ser ut som vitaminer, og legg dem inn i tanken. Deretter forbigår bil og fester. Prøver å starte bilen hennes og begynner rykninger, hoste og spyr røyk. Til slutt, motoren tenner, og etterlot seg bilen, skyting og røyking.

"Skaperen av denne bilen som er bygget en perfekt fungerende maskin. Sjåføren bestemte seg for å sette inn i tanken i stedet for det beste drivstoffet verste." Bilen er på vei til verksted for å arbeide med den til en mekaniker. Men som en bilmekaniker reparasjoner, sjåføren igjen for å gi ham mer dårlige ting.

Vi gjør ikke kroppen vår absolutt det samme? Vår Herre har skapt en fantastisk kropp og perfekt måte. Selv er stadig fornyet seg å rengjøre, med selv helbreder, men hvilken form? Fra hva du skal gi oss selv kroppen. For eksempel, hvis vi spiser stekt mat pluss masse søtsaker, koffein, danner hver celle av den dårlige maten. Så hva med arbeid? Og kan den Hellige Ånd bor i oss og påvirke oss ordentlig når kroppen er oversvømmet med giftstoffer fra dårlig fordøyelse og giftstoffer?

1 Korinterbrev 10,31 - Vel - enten du spiser eller drikker, uansett hva du gjør, gjør det alt for Guds ære.

1 Kor 6,19 - Visste du at kroppen din er et tempel for Den Hellige Ånd som er i dere, som dere har fra Gud? Vi er ikke din egen, du var høyt innløst! Derfor trenger kroppene deres dere ærer Gud.

Filipperne 3,19 - Men til slutt er ødeleggelse, deres gud av buken og deres herlighet i skjensel deres. Slike tanker bare om jordiske ting

Ordspråkene 23,3 - Det må ikke ønsker sine delikatesser - er at mat er villedende!

Satan er ikke redd for noe som det vil frigjøre Guds folk veien og fjerne alle hindringer for Herren til å utøse sin Ånd over Kirken og swooning herdet Assembly. (1SM 124)

Bekjenn dine synder for Gud

Be i ydmyk bønn til Gud er nådig å minne dere alle feil i livet ditt, og du kan be om tilgivelse. Du vil se at gamle minner vekkes til live og innse deg mye synder som du bekjenner for Gud. Hvis du såre noen, må du be om tilgivelse og mannen. Kanskje du vil se rart ut, men kanskje den beveger hans hjerte og begynne å tenke på kraften som du så forandret. Hvis du gjør synd offentlig, noe som påvirket tenkningen av mange mennesker er behovet for å offentlig beklage og tilstå feil. Du må aldri glemme at vår atferd påvirker synet på Jesus Kristus, og dermed skjebnen til andre. Vi er dermed ansvarlig for dem.

Reformasjonen i mat og kosthold

Jeg ble vist at de prinsippene som vi har fått i tidligere dager er så viktig i dag som vi bør se på dem like virkelig som før. Det er noen som aldri har drevet lys av styret i spørsmålet. Nå er tiden vi trukket ut fra under kbelce lys skinne og lot klare gjennomtrengende stråler. (CD 23)

Gud hadde for mennesker i verdens skapelse plan. - "Gud ga oss for å spise frokostblandinger, frukt, nøtter, frø og grønnsaker for å forberede dem så enkelt som mulig, er spesielt sunn og næringsrik.». (E.G.White - Livet Happiness pp. 69-70).

1 Spis mat i sin naturlige tilstand som mulig. Spis mye rå frukt og grønnsaker, spesielt mørke farger. Mørke produkter er den sunneste og mest næringsrik. Animalske produkter kan erstatte hele hvetemel og nøtter. Stopp å spise rett før du føler deg full. Vanligvis anbefales, vent minst 5-6 timer før neste måltid, spise til faste tider hver dag og ikke spise noe mellom måltidene. Unngå å spise etter kl 18.00.

Noen ganger er det best å spise bare to ganger om dagen. I tidlig middelalder folk spiste to ganger om dagen, fra 11-tallet, vanligvis tre ganger om dagen. Den vanen med å spise mellom de to hovedmåltider (snacks) dukket bare i forrige århundre og ble vanlig. Samtidig utvides kraftig sivilisasjonen sykdommer. Erfaring i klinikker viste at å redusere antall måltider til to om dagen har vist seg å være nyttig i behandling av sykdommer av sivilisasjon. (Greske filosofene betraktet menneskene som spiser mer enn to ganger om dagen som Barbara.)

Dårlig forberedt mat svekker organer der blodet dannes. Kroppen så er det kaos, noe som fører til kvalme. Mennesket er irritabel og har et voldsomt temperament. Unngå å drikke drikkevarer som inneholder koffein, unngå sjokolade, krydder, sennep, eddik, svært bearbeidet og raffinert mat som hvitt mel og sukker, og husdyrprodukter.

Bruk naturlige anti-virale urter og matvarer: timian, salvie, rosmarin, hvitløk, ingefær, løk, jordbær, og spirer. Fordelaktig naturprodukter støtter også immunforsvaret.

2. Alle prosesser i kroppen vår trenger vann. Vann ble også med hell brukes som en terapeutisk agent. I løpet av dagen skal vi drikke to til tre liter rent vann.

3 Ikke røyker eller drikker koffeinholdige eller alkoholholdige drikker. Nyere studier har vist at allerede mild til moderat alkoholbruk fører til en svekkelse av hjernen. Koffein er et annet stoff som hindrer klar tenkning. En studie fant at selv om deltakerne var i stand til å over-dose koffein for å skrive raskere, men gjorde en fem til ti ganger flere feil. Koffein stimulerer, men bidrar ikke til en sunn og nøktern refleksjon.

4 Øvelse minst 20-30 minutter om dagen, fortrinnsvis i frisk luft og solskinn. Hvis det ikke er nok sol, bruk en kvalitet tilskudd av vitamin D.

5 Sleep minst 6-8 timer hver natt. Den beste tiden er før midnatt. Den største gunstig effekt kan oppnås når du går til sengs rundt ni. Hvis du lagrer å sove om ni timer, og når sover i mørket, vil kroppen din være i stand til å nyte før midnatt, melatonin-nivåer stige raskt. I morgen kan du våkne opp tidlig og i stand til å fange mye arbeid.

6 Slapp av, være lykkelig og tillit til Gud. Hans midler er den beste! Enten du støter noe i livet, stoler på at Gud vil lede deg at du ikke vil la noe du ikke ville gjøre og alt ser dårlig til god bruk slutt. Syng og prise Gud, fordi sangen kan gjøre underverker med det menneskelige sinn og oppmuntre ditt hjerte.

Når de som kjenner sine feil, vil de ha mot til å endre sine vaner, vil de vite at korreksjonen krever en stor kamp og utholdenhet. Når personen skape det rette miljøet i spisevaner, erkjenner at forbruket av matvarer som tidligere ble ansett som ufarlig, utvikle sakte, men sikkert, ut fra dårlig fordøyelse og andre plager. (9T 158-160)

Reformasjonen av klær

1.Timoteova 2.9 - For kvinner, enten endret dekorere klær, beskjedent og fornuftig, ingen merkbar hår og gull eller perler eller dyre kjoler, men med gode gjerninger, som det sømmer seg kvinner som bekjenner seg til gudsfrykt.

Hvordan noen kan tilfredsstille med verdiløshet og shallowness av mote når smakt Kristi kjærlighet? Hva gjør vondt i hjertet å se livet til de som hevder å følge en stille og ydmyk Frelser, og likevel så opptatt av å holde tritt med nivået på sekulære klær. Til tross for sin religiøse fromhet er nesten umulig å skille dem fra de vantro. Gled dere i gudfryktig liv. Deres liv og penger er viet til eksentrisk klær.

Reformasjonen angående underholdning

Vi lever i en tid med enestående ønske for underholdning. Overdreven utskeielser og ekstravaganse råder overalt. Folkemengder med ivrig for underholdning. Tenkning svekker og atrophies fordi den ikke er vant til å tenke, studere eller disiplin. Som et resultat, er de tåpelige begjær. Gud krever at hver sjel var utdannet, ren, edel og herdet. De er ofte ofret verdifulle mål for presentasjon av mote og tilfeldig bruk. (MYP 357)

Hver gøy når du kan be i tro for en velsignelse, er det trygt. Men fratar enhver underholdning som vil forhindre privat bønn, du av hengivenhet, eller holde deg fra bønnemøte, er farlig. (CT 337)

Lovers likevel spille underholdende teater, hesteveddeløp og kasinoer. Overalt hersker moro og spenning til det ekstreme, men den prøvelsens time nærmer seg slutten og alt vil snart bli avgjort for alltid. Satan vet at hans tid er allerede nær. Han satte alle sine ressurser for å bedra folk og sofistikert at det tok noe og sjarmerte, i påvente av dagen av testen av nåde og dører lukket for alltid. "636 DA, 51 CHS (Se også FE 335).

Nå må du vise kontinuerlig motstand mot det onde. Hele himmelen er interessert i menn og kvinner, som han verdsatte Gud slik at Han gav sin elskede Sønn for å dø og løse dem. (IHP 195)

"Hver svak, sliter og tvilende person som fullt overgi seg til Gud, inngå direkte forhold til de krefter som gjør ham å få seier. Det vil være nærmere himmelen, og i hver test og få akutt støtte og bistand Angels of Mercy ». (AA 298-9)

"Serious faktum må bli husket bare folk i verden, men også våre egne menigheter, den dagen Herren vil komme plutselig, uventet." FE tre hundre og trettisjette

"Når gyldighetsperioden vil ende, kommer det plutselig, uventet - i en tid da alles minst ventet Men vi i dag kan ha rent rulleblad i himmelen og vet at Gud har adoptert oss ....". 7BC ni hundre og åttiniende

For hvert medlem av Kirken i verden fortsatt sende ut lys, slik at folk slipper å spørre: Hva disse menneskene gjøre annerledes enn andre bør og må resultere i oppsigelse av assimilasjon til verden og også oppstå for å unngå alt ondt, ikke gitt til spotter ingen unnskyldning. (1SM 121)

Gjenopplivingen av sann gudsfrykt er vår mest presserende behov. Dette arbeidet er vårt primære arbeid. Vi virkelig bestreber oss på å motta Guds velsignelse, ikke fordi Gud ikke ville være villig til å gi oss din velsignelse, men fordi vi er ikke klare til å ta imot dem. Vår himmelske Far er mer villig til å gi sin Hellige Ånd til dem som ber ham om det enn hvis jordiske foreldre gi gode gaver til barna. Men vår oppgave er gjennom tro, ydmykhet, anger og oppriktig bønn om at de forholdene som Gud lovet å gi oss sin velsignelse. Oppgangen kan forventes kun som svar på bønn. (1SM 121)


Relaterte artikler fra kategorien - Tegn i tiden over, den andre kommer Jesus Kristus

Betydelig økende antall naturkatastrofer - for å advare oss!

429_zemetreseni_japonsko.jpg Bibelen forutsier tilstanden i landet vil finne, før Jesus Kristus kommer tilbake. Jorden vil være borte, og det store antallet naturkatastrofer. Folk er selv dør frykt i påvente av hva verden ...
Lagt til: 12.05.2011
Visninger: 213698x

Hva skjer i arabiske land - vil være en annen utvandring?

370_arabske_zeme.jpg Store anti-regjering protester hit i de siste to månedene, store deler av Midtøsten. Demonstrantene protesterer mot dårlige levekår, politisk korrupsjon, høy arbeidsledighet, begrensning av menneskerettigheter og frihet til informasjon.De største opptøyene ...
Lagt til: 25.02.2011
Visninger: 167051x

Annet komme Jesu Kristi

323_druhy_prichod_jezise_krista.jpg Kristus skal komme personlig og synlig på himmelen. Kommer som herrenes Herre og kongenes Konge. Bibelen kommer som venstre og alle vil se ham.Alle forstår klart at han er skaperen og ...
Lagt til: 25.01.2011
Visninger: 226307x

New Age - Messias Maitrea i profetiene

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg New Age-bevegelsen i de senere årene, vokser gradvis og umerkelig, og kommer i alle områder av våre liv. Bevegelsen vokste fort hemmelighet, men siden 1984, da han ble beordret til å ...
Lagt til: 30.11.2010
Visninger: 183317x

Når de sier fred og sikkerhet, så kommer forvirring - og kanskje for å snakke om sikkerhet nå?

437_usa_v_proroctvi.jpg 1 Tess 5,2-6 - ". Du vet veldig godt at den dagen Herren skal komme som en tyv om natten Som de sier:" Det er fred, ikke true oss, er det ...
Lagt til: 24.05.2011
Visninger: 172736x

No.AmazingHope.net - Vi trenger vekkelse og reformasjon i våre liv, ikke bare ord!